Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir O to chodzi ze dzis nic nie pilem , aczkolwiek wczoraj poswietowalem zdobycie Niemieckiej ziemi
-
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ju偶 jestem panowie-po tym co przeczyta艂em w wykonaniu pewnego u偶ytkownika na C dosta艂em ci臋偶kiego raka m贸zgu, jak mo偶na by膰 takim deklem albo baitowa膰 w tak nieudolny spos贸b. Mo偶e dajcie mu jakiego艣 bana bo pr贸buje zrobi膰 z siebie niewiadomo kogo a g贸wno gra艂 i widzia艂(nie m贸wi臋 bro艅 Bo偶e 偶e jestem lepszy, jestem sporo s艂abszy :P)
Powiniene艣 bardziej panowa膰 nad swoim s艂ownictwem na forum publicznym ,kolego. Bardzo nie艂adnie nazywa膰 kogo艣 " deklem" albo 偶e "g gra艂 i widzia艂 " . To nie jest miejsce 偶eby obra偶a膰 innych u偶ytkownik贸w.
Je偶eli chodzi o " ci臋偶kiego raka m贸zgu" kt贸rego podobno dosta艂e艣, to pragn臋 Ci臋 uspokoi膰 偶e aby dosta膰 raka m贸zgu to najpierw trzeba mie膰 m贸zg , wi臋c nie masz czym si臋 martwi膰. -
ciekawe jak tu si臋 ustawi膰, gdy gra nie dzia艂a
-
@stefan-joptwojma膰 Gram na 3 kontach po 20:00. Pozdro :hand_splayed_tone1:
-
@stefan-joptwojma膰 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
ciekawe jak tu si臋 ustawi膰, gdy gra nie dzia艂a
A no nie mo偶na .Ciekawe cy b臋dzie jaka艣 rekompensata za to ???
-
@toomanyways said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojma膰 Gram na 3 kontach po 20:00. Pozdro :hand_splayed_tone1:
Ja te偶 ...
-
gra nadal nie dzia艂a, czy symulacje b臋d膮 op贸藕nione ze wzg臋du na ten fakt?
-
@radek12_19 ustawilem sie w trakcie symulacji ciekawe co to wyjdzie
-
@radek12_19 jest dobrze poustawiani teraz niech daj膮 symulacj臋 i nam rekompensat臋 za stracony czas... slepia mnie bol膮 od patrzenia to na lapciaka to na apka
-
@huzar-shakir my艣la艂em, 偶e przez awari臋 poprzegrywam mecze
-
@radek12_19 zapisalo sie ciekawe czy mozna w trakcie zmieniac ustawienia
-
@huzar-shakir polowke zagrali starym a druga nowym ustawieniem ?
-
@huzar-shakir no zabaczymy , IMP gram o 22 takze ten mecz mi nie wystartowal przy awarii