IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@Dovco_HandF Ostatnio wygrywam wszystkie mecze, w 2 slotach jestem na 1 miejscu w tabeli, w kolejnym 2 miejsce i 4 w ostatnim dzięki radom bardziej doświadczonych kolegów. W każdym przypadku awans w pucharze, jak wyżej widać nawet z dużo mocniejszymi rywalami Podpatrzyłem przy okazji jak najlepiej transferować graczy, dzięki temu szybko ulepszam kadre. Zaczynałem drużynami z połowy stawki, teraz pnę się do góry z każdym meczem. W trzecim slocie są same boty więc to żaden wyczyn, ale reszta jest w miarę aktywna. Potwierdzam @tristan1982 to świetny zawodnik. Jest w TOP1000 więc o czymś to świadczy
-
Witam
@havsky cieszę się, że mogłem w jakiś sposób pomóc i moje rady okazały się skuteczne... dzięki za uznanie:)
Nie uważam się za eksperta. W OSM jestem samoukiem. Nigdy nie korzystałem z poradników itp. Wypracowałem sobie 2 formacje z odpowiednimi poleceniami 3-4-3A i 3-3-4B. Mam subiektywne wrażenie, że na nowej wersji OSM lepiej się to sprawdza niż wcześniej.. choć przed tą wersją nie byłem aż tak aktywnym graczem i nie przykładałem się zawsze.
Zawsze zaczynam grę drużynami z celami na środek tabeli lub poniżej. gram w ligach o różnej trudności i też z przewagą botów. obecnie na 3 lotach mam 1 miejsce a na 4 slocie 2 ( choć tu zaczynałem od 3 kolejki z 1 porażką na koncie)
pozdrawiam -
@tristan1982 może kiedyś jak już nabiję trochę doświadczenia trafimy na siebie w MPG Obiecuję wtedy wystawić inną formację heh
-
@tristan1982 Mądre rady, tristan :clap_tone1:.
-
Najlepiej nauczyć się gry grając z menadżerami z najwyższej półki, tylko wtedy dowiesz się czy wypracowana taktyka sprawdza się czy trzeba dalej nad nią pracować. Później sukces przynosi podwójną radość. Wytrwałości i będzie dobrze
-
@Stefan-Joptwojmać
Dokładnie tak. Bardzo trafna rada . -
@Stefan-Joptwojmać Po zakończeniu sezonu mam jeden slot którego nie będę ciągnął. Znajdę na forum jakiegoś dobrego gracza i dołącze do jego ligi jeśli będą tam inni menadzerowie. Pewnie na początku dostanę lanie, ale małymi krokami z czasem osiągne 10tys pkt podczas zezonu i zgarnę trochę "diamentów", wybaczcie nie wiem jak nazywa się ta waluta
-
Polecam Ci ligę Dovco_HandF, bardzo fajna liga w której można nabyć sporo cennego doświadczenia. Za nami kilka kolejek więc będziesz nieco do tyłu, ale liga jest bardzo długa. Jest dużo menedżerów. Wrócę z pracy to podam więcej szczegółów, albo poproś Dovco o zaproszenie do ligi.
Te diamenty to inaczej monety:)
-
@Stefan-Joptwojmać Kilka kolejek to akurat już spora strata Wiem po sobie bo potem musisz gonić...
-
@Stefan-Joptwojmać Grałem kilka sezonów.Ciężko,jednak miło wspominam ten czas spędzony w ligach u staff.Szczególnie finał jubileuszowego 30 sezonu
-
3-4-3 A potrafi przy odpowiednich ustawieniach sporo zdziałać grając u siebie
-
@Vip3r94
Każda dobrze ustawiona formacja u siebie potrafi dużo zdziałać :slight_smile:. Gratki wyniku Kolego . -
To tylko dzisiejsze mecze na moich kontach.. jednak coś w tym jest co pisałem dziś w temacie MPG
-
@Stefan-Joptwojmać
Trochę wcześniej rozjechałem tą taxa @mihau1878 na wyjeździe w Pucharze Ekstraklasy,a tu taki zonk -
@pimus1910 Wygląda to tak jakby silnik gry zmieniał się z minuty na minutę.
-
@huzar-shakir
Silnik staje się coraz bardziej nie przewidywalny, ale to dobrze pomoże to uatrakcyjnić rozgrywkę :slight_smile:. -
@huzar-shakir said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@pimus1910 Wygląda to tak jakby silnik gry zmieniał się z minuty na minutę.
U mnie silnik nic się nie zmienia, to mecze z dzisiaj:
Tutaj czerwo w 29minucie nie pozwoliło mi rozwinąć skrzydeł:
-
@Stefan-Joptwojmać
Nie wiem jak Ty to robisz, że już ileś meczy wygrałeś mając słabsze statystyki :thinking:. -
@Byku-Duma-Warmii said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@Stefan-Joptwojmać
Nie wiem jak Ty to robisz, że już ileś meczy wygrałeś mając słabsze statystyki :thinking:.To się zaczęło po meczu z @CorreThe tak mnie zmotywował w 1 kolejce wygrywając ze mną 2:0 mimo słabszych statystyk, że postanowiłem poszukać rozwiązania i udało mi się w przeciągu miesiąca bardzo dużo takich meczy wygrywać;)
Oczywiście zdarzyły się wpadki, bo to są ciągle testy, suwak dałem trochę bardziej i przegrałem u siebie 5:0 ;D