IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
Najlepiej nauczyć się gry grając z menadżerami z najwyższej półki, tylko wtedy dowiesz się czy wypracowana taktyka sprawdza się czy trzeba dalej nad nią pracować. Później sukces przynosi podwójną radość. Wytrwałości i będzie dobrze
-
@Stefan-Joptwojmać
Dokładnie tak. Bardzo trafna rada . -
@Stefan-Joptwojmać Po zakończeniu sezonu mam jeden slot którego nie będę ciągnął. Znajdę na forum jakiegoś dobrego gracza i dołącze do jego ligi jeśli będą tam inni menadzerowie. Pewnie na początku dostanę lanie, ale małymi krokami z czasem osiągne 10tys pkt podczas zezonu i zgarnę trochę "diamentów", wybaczcie nie wiem jak nazywa się ta waluta
-
Polecam Ci ligę Dovco_HandF, bardzo fajna liga w której można nabyć sporo cennego doświadczenia. Za nami kilka kolejek więc będziesz nieco do tyłu, ale liga jest bardzo długa. Jest dużo menedżerów. Wrócę z pracy to podam więcej szczegółów, albo poproś Dovco o zaproszenie do ligi.
Te diamenty to inaczej monety:)
-
@Stefan-Joptwojmać Kilka kolejek to akurat już spora strata Wiem po sobie bo potem musisz gonić...
-
@Stefan-Joptwojmać Grałem kilka sezonów.Ciężko,jednak miło wspominam ten czas spędzony w ligach u staff.Szczególnie finał jubileuszowego 30 sezonu
-
3-4-3 A potrafi przy odpowiednich ustawieniach sporo zdziałać grając u siebie
-
@Vip3r94
Każda dobrze ustawiona formacja u siebie potrafi dużo zdziałać :slight_smile:. Gratki wyniku Kolego . -
To tylko dzisiejsze mecze na moich kontach.. jednak coś w tym jest co pisałem dziś w temacie MPG
-
@Stefan-Joptwojmać
Trochę wcześniej rozjechałem tą taxa @mihau1878 na wyjeździe w Pucharze Ekstraklasy,a tu taki zonk -
@pimus1910 Wygląda to tak jakby silnik gry zmieniał się z minuty na minutę.
-
@huzar-shakir
Silnik staje się coraz bardziej nie przewidywalny, ale to dobrze pomoże to uatrakcyjnić rozgrywkę :slight_smile:. -
@huzar-shakir said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@pimus1910 Wygląda to tak jakby silnik gry zmieniał się z minuty na minutę.
U mnie silnik nic się nie zmienia, to mecze z dzisiaj:
Tutaj czerwo w 29minucie nie pozwoliło mi rozwinąć skrzydeł:
-
@Stefan-Joptwojmać
Nie wiem jak Ty to robisz, że już ileś meczy wygrałeś mając słabsze statystyki :thinking:. -
@Byku-Duma-Warmii said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@Stefan-Joptwojmać
Nie wiem jak Ty to robisz, że już ileś meczy wygrałeś mając słabsze statystyki :thinking:.To się zaczęło po meczu z @CorreThe tak mnie zmotywował w 1 kolejce wygrywając ze mną 2:0 mimo słabszych statystyk, że postanowiłem poszukać rozwiązania i udało mi się w przeciągu miesiąca bardzo dużo takich meczy wygrywać;)
Oczywiście zdarzyły się wpadki, bo to są ciągle testy, suwak dałem trochę bardziej i przegrałem u siebie 5:0 ;D
-
@Stefan-Joptwojmać
Po takim teście, chyba bym sobie odpuścił, ale widzę Ty nie dajesz za wygraną i jesteś coraz bliżej znalezienia super taktyki :fingers_crossed:. -
@Stefan-Joptwojmać Dzięki za podpowiedź, chętnie tam zajrzę i wybiorę jakiś wolny klub. Mówisz o tej lidze na jego drugim slocie? Z pewnością statystyki mi to nie podniesie, ale zdobyte doświadczenie jest cenniejsze, jeden slot na naukę można poświęcić i bez obaw regulować suwaki
-
Póki co nie ma żadnego wolnego klubu, ale będę zaglądał co jakiś czas, może coś się zwolni...
-
@havsky said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Póki co nie ma żadnego wolnego klubu, ale będę zaglądał co jakiś czas, może coś się zwolni...
Napisałem do Dovco by wyrzucił nie aktywnego gracza także zagladaj