IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
Polecam Ci ligę Dovco_HandF, bardzo fajna liga w której można nabyć sporo cennego doświadczenia. Za nami kilka kolejek więc będziesz nieco do tyłu, ale liga jest bardzo długa. Jest dużo menedżerów. Wrócę z pracy to podam więcej szczegółów, albo poproś Dovco o zaproszenie do ligi.
Te diamenty to inaczej monety:)
-
@Stefan-Joptwojmać Kilka kolejek to akurat już spora strata Wiem po sobie bo potem musisz gonić...
-
@Stefan-Joptwojmać Grałem kilka sezonów.Ciężko,jednak miło wspominam ten czas spędzony w ligach u staff.Szczególnie finał jubileuszowego 30 sezonu
-
3-4-3 A potrafi przy odpowiednich ustawieniach sporo zdziałać grając u siebie
-
@Vip3r94
Każda dobrze ustawiona formacja u siebie potrafi dużo zdziałać :slight_smile:. Gratki wyniku Kolego . -
To tylko dzisiejsze mecze na moich kontach.. jednak coś w tym jest co pisałem dziś w temacie MPG
-
@Stefan-Joptwojmać
Trochę wcześniej rozjechałem tą taxa @mihau1878 na wyjeździe w Pucharze Ekstraklasy,a tu taki zonk -
@pimus1910 Wygląda to tak jakby silnik gry zmieniał się z minuty na minutę.
-
@huzar-shakir
Silnik staje się coraz bardziej nie przewidywalny, ale to dobrze pomoże to uatrakcyjnić rozgrywkę :slight_smile:. -
@huzar-shakir said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@pimus1910 Wygląda to tak jakby silnik gry zmieniał się z minuty na minutę.
U mnie silnik nic się nie zmienia, to mecze z dzisiaj:
Tutaj czerwo w 29minucie nie pozwoliło mi rozwinąć skrzydeł:
-
@Stefan-Joptwojmać
Nie wiem jak Ty to robisz, że już ileś meczy wygrałeś mając słabsze statystyki :thinking:. -
@Byku-Duma-Warmii said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@Stefan-Joptwojmać
Nie wiem jak Ty to robisz, że już ileś meczy wygrałeś mając słabsze statystyki :thinking:.To się zaczęło po meczu z @CorreThe tak mnie zmotywował w 1 kolejce wygrywając ze mną 2:0 mimo słabszych statystyk, że postanowiłem poszukać rozwiązania i udało mi się w przeciągu miesiąca bardzo dużo takich meczy wygrywać;)
Oczywiście zdarzyły się wpadki, bo to są ciągle testy, suwak dałem trochę bardziej i przegrałem u siebie 5:0 ;D
-
@Stefan-Joptwojmać
Po takim teście, chyba bym sobie odpuścił, ale widzę Ty nie dajesz za wygraną i jesteś coraz bliżej znalezienia super taktyki :fingers_crossed:. -
@Stefan-Joptwojmać Dzięki za podpowiedź, chętnie tam zajrzę i wybiorę jakiś wolny klub. Mówisz o tej lidze na jego drugim slocie? Z pewnością statystyki mi to nie podniesie, ale zdobyte doświadczenie jest cenniejsze, jeden slot na naukę można poświęcić i bez obaw regulować suwaki
-
Póki co nie ma żadnego wolnego klubu, ale będę zaglądał co jakiś czas, może coś się zwolni...
-
@havsky said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Póki co nie ma żadnego wolnego klubu, ale będę zaglądał co jakiś czas, może coś się zwolni...
Napisałem do Dovco by wyrzucił nie aktywnego gracza także zagladaj
-
@Stefan-Joptwojmać
Super, dzięki bardzo. Będę zaglądał -
Pisałem z @Dovco_HandF i mówił że znajdzie się wolne miejsce dla mnie tak więc dzięki Panowie za podpowiedzi i jakby ktoś chciał to mogę odstąpić swój klub na czwartym slocie. Było tam 4 menadżerów, ale obecnie zostały same boty i jeden nieaktywny gracz, więc mało ciekawa liga, ale dobra na podbudowanie statystyki więc jak ktoś chce to gdy będę kończył moge podesłać link do ligi. Jestem obecnie na 1 miejscu w lidze i ćwierćfinale pucharu po wyeliminowaniu najlepszego zawodnika (po przegranej zrezygnował z gry). Bilans to 19 zwycięstw i 2 remisy. Liga jak dla mnie nie ma sensu za bardzo bo okno trasferowe jest zamknięte wiec nie ma możliwości rozwoju. Od dawna chciałem zrezygnować, ale nie miałem nic lepszego na oku. Teraz gdy dostanę skład u Dovco z przyjemnością zmienie lige na mocniejszą
-
@havsky
Po to tu jesteśmy. Jak byś jeszcze potrzebował jakiejś pomocy to pisz śmiało, tu na pewno dostaniesz odpowiedź :slight_smile:.