Pomoc z doborze Taktyki ...
-
Cześć mam problem dzisiaj gram bardzo ważny mecz dla mnie i nie mogę go przegrać , jaką formacje i taktyke zastosować.Preferuje grę z dwoma napastnikami ( mam 2 po 80 OVR ).Ostatnio bawilem sie z taktyką i ledwo wygrywalem ale potrzebuje dobrej taktyki bo dzisiaj gram o 1 miejsce w tabeli.Mój kolega ( przeciwnik ) gra od wielu spotkac ta sama formacją 4-4-2 i gra skrzydłami.Jaką taktyke i formacje polecacie mi abym z nim nie przegrał.Kolega ustawił tak że mu często strzelają obrońcy , jeden ma 8 goli.Ja gram u siebie i nw jak to ustawic pomoze ktos ???
-
@marcin699 said in Pomoc z doborze Taktyki ...:
Cześć mam problem dzisiaj gram bardzo ważny mecz dla mnie i nie mogę go przegrać , jaką formacje i taktyke zastosować.Preferuje grę z dwoma napastnikami ( mam 2 po 80 OVR ).Ostatnio bawilem sie z taktyką i ledwo wygrywalem ale potrzebuje dobrej taktyki bo dzisiaj gram o 1 miejsce w tabeli.Mój kolega ( przeciwnik ) gra od wielu spotkac ta sama formacją 4-4-2 i gra skrzydłami.Jaką taktyke i formacje polecacie mi abym z nim nie przegrał.Kolega ustawił tak że mu często strzelają obrońcy , jeden ma 8 goli.Ja gram u siebie i nw jak to ustawic pomoze ktos ???
Licz na odrobinę szczęścia
Patrz jakiego ryja ma sędzia,wyślij szpiega i lecisz.Dodatkowo możesz sugerować się kadrą rywala,stopień zmęczenia zawodników itd...
Powodzenia.
-
@marcin699
Pomoc w doborze taktyki odbywa się w specjalnie stworzonym do tego wątku:
IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:(https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/219/imperium-taktyki-i-ustawień-meczowych/428). Zapraszam.
Nie otwieramy nowych wątków dla każdego uzytkownika OSM i dla każdego jego meczu :thumbsup_tone2:.