Mundial-czas zacząć
-
-
@cezarro Tak, jasne. Pewnie Nawałka da szansę tym co nie grali. Nikt nie jest na tyle głupi żeby się poddawać, chyba że Janusze, którzy mówią żebyśmy oddali mecz, bo Japonia ładnie gra, należy im się itp. Co mnie to obchodzi, to czy Japonia z nami wygra czy nie to już ich sprawa. Mam nadzieję że nie damy im wygrać.
-
@toomanyways Ale tak na serio to brukowce szukają na siłę sensacji.
-
@toomanyways a ja jestem za Japonia bo w przeciwieństwie do naszych pokazali wolę walki. Myślę, że awansuje, Japonia oraz Kolumbia
-
Panowie, ale przynajmniej w przypadku zwycięstwa z której z drużyn to wygrają Biało-Czerwoni
-
-
Przynajmniej wygraliśmy ostatni mecz. Nie było porywającej gry, ale przynajmniej "mecz o honor" wygralismy. Chociaż to co Japonia odwalała w końcówce to śmiech na sali
-
@toomanyways Jak chcieli awansować jak przebiegli na boisku najmniej kilometrów ze wszystkich reprezentacji? Nie wygrywa się meczów na stojąco .
-
@toomanyways said in Mundial-czas zacząć:
Przynajmniej wygraliśmy ostatni mecz. Nie było porywającej gry, ale przynajmniej "mecz o honor" wygralismy. Chociaż to co Japonia odwalała w końcówce to śmiech na sali
Japonia to jedno, ale co nasi odwalili to woła o pomstę do nieba.
-
Francja - Argentyna 4:3 !!! Jestem rozczarowany z powodu odpadnięcia Albicelestes,ale jednocześnie dumny z postawy ulubionej ekipy.Obydwie ekipy zafundowały spektakl na miarę mistrzów.Brawa,ogromne brawa za świetne widowisko.
-
@huzar-shakir Chyba do tej pory najlepszy mecz na mundialu
-
@dovco_handf said in Mundial-czas zacząć:
@huzar-shakir Chyba do tej pory najlepszy mecz na mundialu
Możliwe, ciężko stwierdzić jeśli nie licząc półtora spotkań z "udziałem" Polaków oraz pół meczu Argentyny z Islandią nie ogląda się MŚ
-
Dla mnie to najlepszy mecz Mistrzostw Świata, jednak liczę na jeszcze lepsze
-
@daroo933 said in Mundial-czas zacząć:
No i Hiszpania papa kto się spodziewał?
Ja stawiałem na Rosję w tym meczu, wiadomo gospodarze to i ściany im pomagają i frekwencja na zawodach większa jak lokalni nie odpadają ciągle