[Grupy] Bitwy...
-
@Byku-Duma-Warmii to nie do mnie:)
-
-
-
-
@huzar-shakir
Zaczynają powoli wam odjeżdżać z transferami, bierzcie się szybko do działania, bo jak już odskoczą to jak wiesz ciężko będzie ich dogonić.
A co do tego z tą zmiana w progresie to ogólnie do waszej całej grupy, a nie tylko do Ciebie -
@Byku-Duma-Warmii Co do siebie nie mam zastrzeżeń jest to moja druga bitwa w całej karierze więc jako tako sobie radzę XD
-
@Byku-Duma-Warmii My bynajmniej coś jeszcze gramy.Was grupa IDAS rozjechała i to konkretnie.Może i nie wygramy tej bitewki,ale zapewne nie położymy się przed rywalem,aby nas zmiażdżył jak PL.
Transfery?Raz idą lepiej,raz gorzej.Nie mamy do siebie zastrzeżeń.Nie wszyscy z nas siedzą 24 h na dobę na osm.Musimy też pracować,czy się uczyć.Ten aspekt jest ważniejszy jak gra.
-
@Beata-Siemicka odpaliła,w dobrym momencie. -
-
Zostaliśmy zaproszeni do turnieju który organizuje Rosyjska grupa Born in the USSR
Nie ma tego na ogólnym forum światowym ponieważ zablokowali im taką możliwość ,za dużo tam już prywatnych imprez ,wszystko zorganizowaliśmy na zewnętrznym forum szykuje się maga zabawa jest kilka super ekip i tutaj jak coś to przedstawimy nasze wyniki
oto ekipy które biorą udział w turnieju o nazwie:
Goodwill Games from USSR
składy na 1 starcie
-
Trochę odrobiliśmy.dobre oddania i świetna dyspozycja @Beata-Siemicka pozwoliły zniwelować straty. -
THE END MIAZGA
-
@huzar-shakir Marcin musi jeszcze sporo czasu poświęcić na znalezieniu odpowiednich ludzi do bitew, ale wiadomo, że to ich pierwsza bitwa, więc nie wszystko wyszło dobrze. Dzięki za podjęcie wyzwania.