[Grupy] Bitwy...
-
@huzar-shakir Myślisz, że w PSG jest inaczej... W PSG chyba grają pierwszą bitwę kalka301 i krystian160611994
-
@huzar-shakir Oj będzie będzie
@Damiś27 Nie wywyższaj się nad innymi , bo awans grupowy dzięki fartowemu awansowi do finału w którym nawet graczy nie zmieniasz w składzie xDD -
@CorreThe Serio?
- Nie wywyższam się.
- Kto awansował do finału (fartowemu)? Ja? Sorry, gram jak umiem i się staram, to jak gram to moja sprawa. Gram tak jak przyjąłem strategię na MP.
- PSG to moja była grupa więc podchodzę do tego emocjonalnie.
- Wiem kto z PSG robi postępy i jak grają itp.
-
@huzar-shakir
To jeszcze przed Młodymi Wilkami było PSG? -
@huzar-shakir Nie wiedziałem Fajnie Tworzą ją dobrzy gracze teraz czy wcześniej, ale zależy jak oni wykorzystają szansę i jak się rozwijają. Mam nadzieję, że kilku fajnych menadżerów z PSG wykluję się
-
@Michal_ACM A no było.Wilki?Jiz zapomniałem o tej"grupie";D
-
@huzar-shakir
Krótki żywot miała ta grupa, ale w MPG wystartowała, więc zapisała się na kartach historii :slight_smile: -
@Michal_ACM Zapisała.Jakby była lepiej poprowadzona to wynik może inny by był.Ja pamiętam,że z PE zagrałem pierwszą bitwę.A wy graliście bardzo mocną paką.-Michał ACM,Bramkarz,Pimus,Corre The i Kaszti.Nawet nie muszę nigdzie zaglądać do ksiąg historii.I mecz na wyjeździe z pimusem i remis:)
-
Na razie wygrywamy bitwę. Musze powiedzieć że jestem pozytywnie zaskoczony grą Krystiana. Chłopak gra pierwszy raz a gra jakby to była jego kolejna bitwa. Kalka też sobie radzi, ale ma ciężkie zadanie, chociaż nie wszyscy z marszu grają jak z nut w bitwach. Staram się skupić na słabościach przeciwników. Jeszcze skład w tej bitwie nie jest najmocniejszy, ale kto wie, może w przyszłości zajdą pewne zmiany
-
-
@ToomAnyWays Tak,oby były na lepsze te zmiany .
-
O,chłopaki z PL nieco odrobili.Zapowiada się ciekawa końcówka .
-
@ToomAnyWays Dobra bitwa :ok_hand_tone2:
-
@huzar-shakir
Na pewno nie odpuścimy -
liczę,że walka będzie trwała do samego końca.bynajmniej jest na co popatrzeć:)
-
@huzar-shakir said in [Grupy] Bitwy...:
O,chłopaki z PL nieco odrobili.Zapowiada się ciekawa końcówka .
Odrobili bo wygrałem wczoraj haha
-
@Marcin657827 dobrze nie,ale za wyniki odpowiedzialna jest cała grupa,nie jedna osoba.