[Grupy] Bitwy...
-
@huzar-shakir I don't mean battle Warriors vs IDAS, i mean battle between me and you... ))) i'll be glad play with you next time!
-
-
-
KONIEC/IDAS POKONANE.ZNAKOMITA ROBOTA PANY.DZIĘKI ,ŻE MOGŁEM UCZESTNICZYĆ W TEJ FAJNEJ ZAKOŃCZONEJ SUKCESEM BATALII.
-
@huzar-shakir Gratuluję :clap_tone2:
-
@mihau1878 ..Też nie spodziewaliśmy się wygranej,a jak jeszcze wpadło nam minus 200...Tak czy siak konsekwencja w grze i determinacja pozwoliła na zwycięstwo.
-
@huzar-shakir Gratuacje :clap_tone1:. Świetna bitwa :thumbsup_tone1:.
-
Daliśmy radę ale nie było łatwo
-
Formoza jak zawsze mega progres, Huzar zresztą także, brawa dla całej ekipy
-
@Marcin657827 jakbym dziś opchnął kogoś to z progresem bym pojechał,a tak dupa.Grunt wygrana.
-
@Marcin657827 Prawdę mòwiąc obawialiśmy się nieco rywala.Wiedzieliśmy, że Idas zmiotło z PL...Ale zemściliśmy się
-
@huzar-shakir Może oni podeszli trochę lekceważąco do bitwy z myślą że polskie grupy są słabe.
-
@kuba-fala Sam chyba nie wierzysz w co piszesz.
-
Ekipa IDIAS zawsze graja o wygrana. Ale my takrze gralismy o wygrana bitwe pokazując ze nie jesteśmy słabą ekipa i bendziemy sie liczyc z kazdym rywalem przed nami duzo pracy ale idzemy do przodu.
-
Pozwoliłem sobie na wpisanie statystycznych i ostatecznych punktacji w meczach z rywalem;
@Beata-Siemicka cel 1 Bramki 7-4, 4-4-2 16 punktów
@ToomAnyWays cel 3 Bramki 10-13, 2-4-4 10punktów
@daroo933 cel 5 Bramki 11-3 ,6-4-0 22 punkty
@huzar shakir cel 7 Bramki 5-2 ,3-6-1 15 punktów
@FORMOZA cel 9 bramki 10-10, 3-3-4 12 punktów -
@huzar-shakir said in [Grupy] Bitwy...:
@kuba-fala Sam chyba nie wierzysz w co piszesz.
Dokładnie hahhahha XD
-
@daroo933
Pięknie żeś grał w meczach z rywalem. 6 zwycięstw i 4 remisy bez żadnej porażki. Wielkie brawa dla Ciebie ziomek -
@Byku-Duma-Warmii Dzięki wielkie! Sam jestem w szoku bo szło mi nadzwyczaj dobrze Jestem zadowolony z bitwy bo mimo,że przeze mnie była kara -200 to sądzę,że odrobiłem te punkty. Cała drużyna zagrała bardzo dobrze i pokazaliśmy,że liczymy się na MPG