[Grupy] Bitwy...
-
ToomAnyWays
Podsumowanie bitwy
Bitwa z IDAS była jedną z cięższych bitew jaką grałem, zapewne podobnie jak reszta, do rywale nieźle ogarniali sytuację do pewnego momentu, jednak w okolicach połowy bitwy udało nam się uzyskać przewagę, której nie straciliśmy do końca bitwy.
Największym zaskoczeniem dla wszystkich była chyba postawa @Beata-Siemicka, która jest jedną z niewielu przedstawicielek płci pięknej w OSM-ie, ale jednak pokazała że wie jak grać na najwyższym poziomie, wygrywała z dużo silniejszymi rywalami lub potrafiła urwać im punkty. To naprawdę spore osiągnięcie, żeby w pierwszej swojej bitwie osiągnąć cel 1, do tego na 2 kolejki przed końcem. Liczę że w kolejnych bitwach będzie jeszcze lepiej.
Muszę pochwalić również @daroo933, mimo że popełnił błąd, który mógł zaważyć o wyniku bitwy, to jednak nadrobił swoje błędy z nawiązką, nie przegrywając żadnego meczu z rywalami, co jest godne podziwu. W tej bitwie był jednym z najmocniejszych punktów naszej drużyny. Pokazał, że trzeba na niego stawiać w następnych bitwach, i może okazać się naszym mocnym punktem. Progres ponad 1000% też wygląda nieźle.
Muszę też wspomnieć o dwóch osobach, których nie muszę chwalić, bo doskonale wiedzą że wykonali kawał dobrej roboty, czyli @huzar-shakir i @FORMOZA. Jesteście już doświadczonymi menedżerami w bitwach, co pokazują wasze wyniki, do tego osiągnęliście kosmiczne progresy - ponad 2000%, co jest wynikiem osiąganym jedynie przez najlepszych z najlepszych Szkoda tylko że Przemkowi nie udało się zdobyć pucharu, było naprawdę blisko, ale i tak dobrze się spisałeś.
Jedynym niezadowolonym z tej bitwy mogę być ja, bo trochę spieprzyłem końcówkę bitwy. Gdybym wygrał jeden mecz z rywalem miałbym 3 miejsce i osiągnięty cel. Może to przez ciężką końcówkę (5 meczów pod rząd z rywalami)? Nie chcę się usprawiedliwiać, bo wiem, że mogłem zagrać lepiej, ale nie będę się tym bardzo przejmował. Liczy się tylko to, że wygraliśmy i nic więcej. Teraz czas na MPG"I can't believe it. I can't believe it. Football. Bloody hell." - Sir Alex Ferguson
-
Gratulację za wygranie bitwy :clap_tone2: Z @Beata-Siemicka jest jedną z nielicznych osób z PW którą nie grałem i dobrze sobie radziła na celu 1 jest dla mnie zaskoczenie. Dobrze zagrał też @daroo933. @huzar-shakir to klasa. @FORMOZA dobrze sobie radził (jak zawsze). @ToomAnyWays tym razem się nie udało, ale zawsze dobrze gra jak go grupa potrzebuję i ciągnie w tedy bitwę. Tym razem byliście zdecydowanie lepsi i szkoda kary w tedy wynik by był znaczenie robił większe wrażenie.
Życzę wam walki o podium MPG. -
@ToomAnyWays Dziękuję Raczej przeciw wam w MPG nie zagram, chyba że nie będę miał wyjścia, ale wolałbym nie. Wiadomo z jakiego powodu
-
@Damiś27 Z jednym się nie zgodzę. @ToomAnyWays dobrze rozplanował bitwę,jednak trudno powiedzieć,żeby poprowadził naszą ekipę do wygrania bitwy.I wiem,że nasz modek się podpisze pod tym.Generalnie nie było u nas lidera.Graliśmy w miarę równo.To doprowadziło nas do sukcesu.Druga sprawa,że i rywale chyba pod koniec przestali wierzyć,że wygrają skoro między sobą remisowali.
@Beata-Siemicka ,-przypomina mi grą @stb411 - słabo transferuje,dobrze gra, @podobnie @daroo933 . @FORMOZA miał najgorzej,cel 9.Swoje zrobił. -
@huzar-shakir Nie zgodzę się że Beata słabo transferuje, jak na pierwszą bitwę to całkiem niezły wynik, 930% jeśli się nie mylę.
-
@ToomAnyWays W obecnych czasach jest to wynik najwyżej średni.Grunt,że dowiozła 1 miejsce do końca.
-
@huzar-shakir @ToomAnyWays zazwyczaj gra dobrze w bitwach i też teraz może się bardziej wykazać jako kapitan podczas bitw, bo ma do tego odpowiednich ludzi
@Beata-Siemicka zagrała dobrze (chyba to jej pierwsza bitwa) najważniejszy jest cel. (Wiadomo jeszcze bardziej ważna jest wygrana bitwa, ale bez celów nie ma wygranej) .
Nie ma się czepiać @Beata-Siemicka na tą bitwę wystarczył taki progres
Cieszę się jako były członek PW (kiedyś jak ja byłem PSG) że się rozwijacie i teraz tam skład na podium MPG i tego wam życzę -
@huzar-shakir tego niewiadomo
-
@huzar-shakir Co wam szkodzi spróbować? Macie kilku liderów i solidny skład myślę że bez problemu możecie być w 4 i powalczyć o 3 Hehe chyba że chcecie ... "Nie my nie mamy szans na 3.... O patrzcie udało nam się być w pierwszej 3"
-
@mihau1878 Nigdy nie mów nigdy
-
@daroo933
Super robota Widać wyrasta nam kolejna Wielka Polska Grupa :flag_pl: -
@Byku-Duma-Warmii Dzięki wielkie! Miło słyszeć takie słowa Staramy się najlepiej jak potrafimy
-
@Byku-Duma-Warmii Wielka to zbyt duże słowo ,jednak coś gramy.Umiejętności i zapału nie brakuje.Na efekty przyjdzie czas.
-
@huzar-shakir
To wiadomo, ale jak na tak młodą grupę, to bardzo dobrze sobie radzicie :fingers_crossed: