[Grupy] Bitwy...
-
@ToomAnyWays Dziękuję Raczej przeciw wam w MPG nie zagram, chyba że nie będę miał wyjścia, ale wolałbym nie. Wiadomo z jakiego powodu
-
@Damiś27 Z jednym się nie zgodzę. @ToomAnyWays dobrze rozplanował bitwę,jednak trudno powiedzieć,żeby poprowadził naszą ekipę do wygrania bitwy.I wiem,że nasz modek się podpisze pod tym.Generalnie nie było u nas lidera.Graliśmy w miarę równo.To doprowadziło nas do sukcesu.Druga sprawa,że i rywale chyba pod koniec przestali wierzyć,że wygrają skoro między sobą remisowali.
@Beata-Siemicka ,-przypomina mi grą @stb411 - słabo transferuje,dobrze gra, @podobnie @daroo933 . @FORMOZA miał najgorzej,cel 9.Swoje zrobił. -
@huzar-shakir Nie zgodzę się że Beata słabo transferuje, jak na pierwszą bitwę to całkiem niezły wynik, 930% jeśli się nie mylę.
-
@ToomAnyWays W obecnych czasach jest to wynik najwyżej średni.Grunt,że dowiozła 1 miejsce do końca.
-
@huzar-shakir @ToomAnyWays zazwyczaj gra dobrze w bitwach i też teraz może się bardziej wykazać jako kapitan podczas bitw, bo ma do tego odpowiednich ludzi
@Beata-Siemicka zagrała dobrze (chyba to jej pierwsza bitwa) najważniejszy jest cel. (Wiadomo jeszcze bardziej ważna jest wygrana bitwa, ale bez celów nie ma wygranej) .
Nie ma się czepiać @Beata-Siemicka na tą bitwę wystarczył taki progres
Cieszę się jako były członek PW (kiedyś jak ja byłem PSG) że się rozwijacie i teraz tam skład na podium MPG i tego wam życzę -
@huzar-shakir tego niewiadomo
-
@huzar-shakir Co wam szkodzi spróbować? Macie kilku liderów i solidny skład myślę że bez problemu możecie być w 4 i powalczyć o 3 Hehe chyba że chcecie ... "Nie my nie mamy szans na 3.... O patrzcie udało nam się być w pierwszej 3"
-
@mihau1878 Nigdy nie mów nigdy
-
@daroo933
Super robota Widać wyrasta nam kolejna Wielka Polska Grupa :flag_pl: -
@Byku-Duma-Warmii Dzięki wielkie! Miło słyszeć takie słowa Staramy się najlepiej jak potrafimy
-
@Byku-Duma-Warmii Wielka to zbyt duże słowo ,jednak coś gramy.Umiejętności i zapału nie brakuje.Na efekty przyjdzie czas.
-
@huzar-shakir
To wiadomo, ale jak na tak młodą grupę, to bardzo dobrze sobie radzicie :fingers_crossed: -
Wynik końcowy bitwy towarzyskiej PW vs TDP
-
@krystian16061994 Niesamowity progres u Darrena oraz AEL Brawo PW!