[Grupy] Bitwy...
-
Półfinał pucharu:
-
@ToomAnyWays
Chyba większego szczęścia nie mogliście mieć w tym pucharze, w obu meczach to my dominowaliśmy, a i tak je przegraliśmy, przez czysty fart. Nie cierpię tych meczy w pucharze, bo nigdy nie przerywam w meczu, tylko zawsze po tych zwalonych karnych -
@Byku-Duma-Warmii
Taki osm, dominujesz a przegrywasz -
@kalka301
Niestety, ale taka porażka boli najbardziej -
@huzar-shakir na żartach się nie znasz
-
@Marcin657827 Tak by wtedy wyglądało:)
-
-
Progres 18/22
-
@ToomAnyWays Toom odleciałeś z progresem mi ostatnio z listy nie schodzą i stąd taki niski progres w moim przypadku
-
@krystian16061994 Dzisiaj wszedłem na OSM-a i miałem 66 mln :money_mouth: Także dzięki temu taki progres mam
-
@ToomAnyWays Jak kilku z listy zejdzie to się poprawie
-
@ToomAnyWays
Kuba z Bikerem zdecydowanie odstają w progresie i niestety przekłada się na to wynik -
@krystian16061994 nie dziwota.wychodzi doświadczenie.
-
20/22
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Grupy] Bitwy...:
@ToomAnyWays
Kuba z Bikerem zdecydowanie odstają w progresie i niestety przekłada się na to wynikNiestety taka jest brutalna prawda w bitwach, że jak nie robisz transferów i jesteś dużo gorszy to tak jakbyś dosiadał lichej klaczy, a w kaburach miał stare bębenkowe kolty. Natomiast na przeciw siebie Apaczów, ale tych nowoczesnych Apaczów uzbrojonych kosmicznie
Słabej drużynie nie pomoże najlepsza taktyka. Transfery, transfery, transfery to podstawa bitew :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Święta prawda -
@Dovco_HandF hahaha!!!musiałem dać lajka
-
Co nie zmienia faktu, że od ostatnich MPG to właśnie grupa PSG zrobiła duży postęp
-
@Stefan-Joptwojmać Do SL, PL, H_PL i PE dołączy kolejny mocny rywal: PSG :clap_tone2:.
-
@Dovco_HandF jest szansa na to.