[Grupy] Bitwy...
-
@ToomAnyWays Toom odleciałeś z progresem mi ostatnio z listy nie schodzą i stąd taki niski progres w moim przypadku
-
@krystian16061994 Dzisiaj wszedłem na OSM-a i miałem 66 mln :money_mouth: Także dzięki temu taki progres mam
-
@ToomAnyWays Jak kilku z listy zejdzie to się poprawie
-
@ToomAnyWays
Kuba z Bikerem zdecydowanie odstają w progresie i niestety przekłada się na to wynik -
@krystian16061994 nie dziwota.wychodzi doświadczenie.
-
20/22
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Grupy] Bitwy...:
@ToomAnyWays
Kuba z Bikerem zdecydowanie odstają w progresie i niestety przekłada się na to wynikNiestety taka jest brutalna prawda w bitwach, że jak nie robisz transferów i jesteś dużo gorszy to tak jakbyś dosiadał lichej klaczy, a w kaburach miał stare bębenkowe kolty. Natomiast na przeciw siebie Apaczów, ale tych nowoczesnych Apaczów uzbrojonych kosmicznie
Słabej drużynie nie pomoże najlepsza taktyka. Transfery, transfery, transfery to podstawa bitew :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Święta prawda -
@Dovco_HandF hahaha!!!musiałem dać lajka
-
Co nie zmienia faktu, że od ostatnich MPG to właśnie grupa PSG zrobiła duży postęp
-
@Stefan-Joptwojmać Do SL, PL, H_PL i PE dołączy kolejny mocny rywal: PSG :clap_tone2:.
-
@Dovco_HandF jest szansa na to.
-
Bitwa towarzyska z Polish Legends
Wynik: 1414-1020 dla PSG
Tabela:
Wynik:
Progres:
-
@ToomAnyWays
Gratulacje Panowie
Niestety u nas zdecydowała słaba postawa Kuby i Bikera, który nie miał zbytnio czasu na transfery, więc być może gdyby miał to było by zdecydowanie lepiej. Postawa Kuby niestety bardzo słaba i nie wiem gdzie tu upatrywać winy. Jedyne co może cieszyć to to, że był to tylko sparing. -
@Byku-Duma-Warmii PSG jest coraz mocniejsze - oni zrobili szalone postępy i będą wg mnie czarnym koniem najbliższych Mistrzostw Polski Grup w 2017 roku :clap_tone1:
-
@Byku-Duma-Warmii ja Ci byczku napiszę jak to jest z tymi transferami Kuby.Bez urazy.Kuba,którego znam bardzo dobrze jeszcze z czasów wspólnej gry w Młodych Wilkach dobrze robi transfery na początku,a więc do skill około 70.I na tym koniec.I tak było zawsze.A w bitwach jak już pisało wielu czy nie tylko samą taksą się nie wygra.Liczy się też siła składu.To nie retro gdzie na wjazd masz porównywalną kadrę.Słabe transfery,słaba gra Kuby dla mnie największe rozczarowanie,ale myślę,że nasz młodszy kolega kiedyś się nauczy...albo i nie.:)
-
@Dovco_HandF Jura.Kiedy właściwie MPG się zaczynają?
-
@huzar-shakir A ja wiem? Jak coś będzie wiadomo, to będzie o tym informacja na forum. Na razie ludzie żyją świętami, potem Sylwestrem i dopiero potem będziemy myśleć o MPG .
-
@Dovco_HandF Czas leci nieubłaganie.Kończy się finał IMP.My gramy kolejną bitewkę,bo już 26 grudnia start z Galatasaray.Dodatkowo Husarya Cup...mało tego czasu pozostało.
-
@huzar-shakir To dobrze, że nie ma stagnacji i ciągle się coś dzieje. Ja bym tak chciał przez całe 12 miesięcy w roku. Jedna impra się kończy - to my lecim na drugą, a potem trzecią itd.