UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
- 
Avrupada şanlı bayrağımızı temsil eden tüm takımlara başarılar :flag_tr: 
- 
- 
@Legend-Of-Galatasaray Futbol bu yüzden güzel  
- 
Carlo Ancelotti ile bu iş olmaz  Bayern gruptan çıksa dahi erken havlu atar . Kalede Neuer falanda yoktu yanlış hatırlamıyorsam Bayern gruptan çıksa dahi erken havlu atar . Kalede Neuer falanda yoktu yanlış hatırlamıyorsam@Hestera said in 2016/17 UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi: havlu atar . Kalede Neuer falanda yoktu yanlış hatırlamıyorsam bu kadroda yetsin ya  bence de olmaz makina gibi işleyen takımı ne hallere soktu menajerin önemini görüyoruz bence bu sene Bayern de bence de olmaz makina gibi işleyen takımı ne hallere soktu menajerin önemini görüyoruz bence bu sene Bayern de
- 
@Legend-Of-Galatasaray Futbol bu yüzden güzel  @Sultangazililer1 beşiktaş maçı da sıcak sıcak bu yazdığına örnek  
- 
@Sultangazililer1 beşiktaş maçı da sıcak sıcak bu yazdığına örnek  @Legend-Of-Galatasaray Aynen bitti demeden bitmez misali  
- 
Ancelotti ne yaptığını bilmiyor, Heynckes' den sonra Bayern eski Bayern değil zaten. Ama böyle bir kadroyla da takımı Yılmaz Vural yönetse iş yapar, Ancelotti nasıl yapamıyor şaşırtıcı. 
- 
Ancelotti ne yaptığını bilmiyor, Heynckes' den sonra Bayern eski Bayern değil zaten. Ama böyle bir kadroyla da takımı Yılmaz Vural yönetse iş yapar, Ancelotti nasıl yapamıyor şaşırtıcı. @GranTurismo17 ben yıllardır Ancelottinin ne oynattığını çözemedim 
- 
@Sosyokrat ilk yarı sahada yoktu takım, şimdi düzeldiler biraaz 
- 
@Sosyokrat Kjaer..... 
- 
@Sosyokrat Kjaer..... 
- 
@Sosyokrat RvP atsın  
- 
@Sosyokrat RvP atsın  
- 
Ben aşırı bir Feyenoord aşığı olarak son maçta fb yi yeneceğimizi düşünüyorum inş bugün manu deplasmanında yeneriz de iki takım şimdiden çıkar 
- 
Ben aşırı bir Feyenoord aşığı olarak son maçta fb yi yeneceğimizi düşünüyorum inş bugün manu deplasmanında yeneriz de iki takım şimdiden çıkar @Legend-Of-Galatasaray Kütük Feyenord senin galiba kardeşim  
- 
aynen merkezden