ÖNERİ!! -STADYUM VE EKİP SÜRELERİNDE İYİLEŞME-
-
Ekip süreleri olarak; avukat,doktor ve kaşifin sürelerinin biraz düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Stadyum konusunda da aynı fikirdeyim çünkü oyunun geneli baza alındığında stadyum hiç tamamlanmıyor ve başarım sağlayıp coins alamıyoruz.
-
Olumluyum
-
@BabyLucy Eski sisteme göre aslında süreler daha kısaldı. Eskiden sakat oyuncu, antrenman veya cezalı oyuncu için 24 saatten fazla bekleyebilirdik (1 maç simülasyonu). Şimdi 8-16-18 saat arası değişmekte. Eskiden önemli bir maçın olduğunda kaşif gönderdiğin zaman maça yetişmezdi. Şimdi maçtan önce kaşifle kadronu güçlendirebiliyorsun. (16 saatte dönüyor)
Stadyum ise süreler uzun ama bunlar lig lig değişiyor her lige farklı saatler uygulanmış durumda ve coins ile hızlandırılabilir bir seçenek var
-
Kaşifden oyuncu aldığımızda 15 coins alır. Önceki daha kullanışlıydı şimdiki sürüme göre. Stadyum başarımını yapmak için o kadar coins harcamak istemiyoruz. Ligden lige değiştiğini görmedim ben hep aynıydı süreleri.. Bugün simülasyon mağduru olduğumu da belirteyim. Ligin en güçlü kadrosuna sahipken nasıl oluyor da en güçsüz takımıyla 0-0 berabere kalıyorum? Kırmızı kart bile görmedim resmen saçmalık yaa
-
Olumlu.
-
@musty.reyizz said in ÖNERİ!! -STADYUM VE EKİP SÜRELERİNDE İYİLEŞME-:
Kaşifden oyuncu aldığımızda 15 coins alır. Önceki daha kullanışlıydı şimdiki sürüme göre. Stadyum başarımını yapmak için o kadar coins harcamak istemiyoruz. Ligden lige değiştiğini görmedim ben hep aynıydı süreleri.. Bugün simülasyon mağduru olduğumu da belirteyim. Ligin en güçlü kadrosuna sahipken nasıl oluyor da en güçsüz takımıyla 0-0 berabere kalıyorum? Kırmızı kart bile görmedim resmen saçmalık yaa
@musty-reyizz hep kazanacağım die bir kaide yok maalesef reel futbolda bile bazen en güçlü takımlar güçsüz takımlara kaybedebiliyor futbol bu kaybetmekte var kazanmakta.Liglerde dikkat etmemişsiniz stadyum sürelerine lig lig değişmekte süreler buna dikkat etmeye bile gerek yok aslında düşünmek bile yetiyor bunu kavramayı.Kaşif konusunda ise 5 bin menajer puanı kastığınız ligden ortalama 150-200 arası coins alıyorsunuz eskiye kıyasla bilet bitti mi mecburi para döküyordunuz şimdi ise 4 hesabda birer lig bitir 5 k'dan 800 coins az değil bence