World Sub Cup (Polska)
-
@cogito said in World Sub Cup (Polska):
Cisza mi tutaj staruchy To jest Młodzieżowa Reprezentacja Polski i gówniarze OSM-a mają pierwszeństwo stąd takie a nie inne wybory. Dla doświadczonych menadżerów jest WNT.
Który odważny zmienił treść mojego posta To nie są moje słowa. Co to za manipulacja
-
Jeśli dostanę szansę gry, jestem do dyspozycji. Slot trzymam wolny na tą okoliczność, monet też moge poświęcić tyle ile trzeba będzie, nie ma z tym problemu. Dzięki za zauważenie
-
@rusewicz said in World Sub Cup (Polska):
Mogę powalczyć, aczkolwiek skoro nie byłem brany pod uwagę tylko zostałem dopisany w trakcie poprzez bunt to nie wiem czy jest sens. No ale w każdym razie jestem do dyspozycji.
To jest dla mnie niepojęte że do tej pory jesteś pomijany przy powołaniach do "prawdziwej" reprezentacji. Zagrałeś przecież w wielu bitwach i turniejach i to z powodzeniem, prezentujesz solidny i równy poziom...
-
Cisza mi tutaj staruchy To jest Młodzieżowa Reprezentacja Polski i gówniarze OSM-a mają pierwszeństwo stąd takie a nie inne wybory. Dla doświadczonych menadżerów jest WNT.
Który odważny zmienił treść mojego posta To nie są moje słowa. Co to za manipulacja
To zrobił "Kim Dzong Un polskiego forum" , bo tutaj większa cenzura niż w Korei Północnej
-
Dzięki za wyróżnienie, jestem do dyspozycji. Slot i monety w dostatku.
-
Jestem gotowy na powołanie, zarówno fizycznie jak i mentalnie
-
Również zgłaszam pełną gotowość do walki
-
Mamy juz grupy do boju :dagger: POLSKA -
-
Druga liga w Austrii
Wiem ze jest na ogólnym ale może tam ktoś nie zagląda to wstawiłem tu -
Dzięki za wyróżnienie, również jestem do dyspozycji