Ekipler Güncellemesi
-
@bayram-karakuş said in Ekipler Güncellemesi:
Aşağıda resimde sağ üst köşede görüldüğü üzere, gelen ekip davetini nasıl siliyoruz? Bilgisi olan varsa yardım lütfen.
Konu hakkında bilgisi olan yokmu?
-
@bayram-karakuş Abi yanlış anlamada, sana zararı ne onun
-
@bayram-karakuş Abi hayrola o daveti gönderen biz değiliz neler oluyor söylesen de bizde meseleyi öğrensek
-
@mrtgll33
Zararı yok da önceki gibi daveti reddetme seçeneğinin de olmasi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü şu anda o işareti kaldırmanin tek yöntemi o ekibe katılıp ayrılmak gerekiyor. Ben de her defasında bunu yapmak istemiyorum direk reddetme seçeneğinden o işareti kaldırmak istiyorum. -
@bayram-karakuş Tamamda abi onların merak ettiğini bizde merak ediyoruz. Ekiplere katılma düşüncen nedir?
-
@hustundel Seviye başvurusunu yapalı on gün oldu.
Gerekli net bir açıklama alamadık . -
Güncelleme tam anlamıyla yapıldığında daha da iyi yorumda bulunularak değerlendirilebilir. Ekiplerin hem oyunda hem de savaşlarda ve turnuvalarda daha da aktif olabilmeleri için bir takım yenilikler gelmesi dusuncesindeyom. Ekiplerin seviye atlamasi kriterlerinde yeniliğe gidilmesi kanaatindeyim bu kriterlerde de ekip sıralamasında da yeniliğe gidilmesi olabilir. Ekipler sıralaması üyelerin mp leri yerine yapılan ekip savaşlarındaki sonuçlara göre düzenlenebilir. Dostluk savaşları ayrı bi katsayı wcc yada wcl gibi benzeri Turnuvalar ayrı bi katsayı ile hesaplanarak ekip sıralamasının ekip savaşı neticelerinë göre belirlenmesi oyunu ve oyundaki ekip kısmını daha da kaliteli hale getirebilir
@GalipCaliskan1907 -
Aşağıda resimde sağ üst köşede görüldüğü üzere, gelen ekip davetini nasıl siliyoruz?
@hustundel @galipcaliskan1907
Bu konuyla ilgili cevap alabilirmiyim lütfen.
Çünkü gelen davetleri silme butonunu göremedim ve oyun içindeki bu bildirimden davet gönderen ekibe katılmadan kurtulmanın başka yolu yokmu? Tşk. -
@bayram-karakuş Hayir, sadece herhangi bir ekibe katilarak o isareti kaldirabilirsin.
Bir ekibe katilmayi dusunmuyormusun?
-
@galipcaliskan1907
Ekip düşünmüyorum.
Gelen ekip davetleri bildirimlerini kaldırmak için daveti sil butonu oluşturulmasi gerektiği fikrindeyim. -
@bayram-karakuş Istegini web takimina iletiyorum.
Niye bir Ekibe katilmak istemedigini merak ettim ama açikcasi. Eksik buldugun veya begenmedigin bir sey mi var? Önerilere herzaman acigiz : )
-
@galipcaliskan1907 Uzun müddet ekip deneyimim oldu lakin daha sonra bireysel olarak devam etme kararı aldım. Bireysel yada ekip açısından eksik yada oyunun daha da gelişeceğine inandığım konularda önerilerimi sunarak düşüncelerimi paylaşıyorum.
İlginiz için teşekkür ederim.
-
Galip bey merhaba
Bir çok menajerin yeni gelecek olan ekipler güncellemesini dört gözle ve sabırsızlıkla beklediğini tahmin edebiliyorum.
Yeni gelecek olan ekipler güncellemesinde ekip kurmak isteyenler için ekip konusunda pek fazla bilgisi olmayan ve bu konularda ön bilgi de olsa menajerleri bilgilendirme amacıyla ekip nedir, ne işe yarar, ekip savaşları nedir, ekip savaşlarında stratejiler nasıl olmalıdır vb. gibi birtakım önbilgilerin olacağı bir sistem GB nezdinde düşünülüyormu?
-
@galipcaliskan1907 Ekibe giriş yapan ayrılan menajerlerin eskisi gibi giriş cıkış tarihleri olması gerektigini düsünüyorum . Ayrıca yeni güncellemede ekip ismi degistirmeye sistem izin vermiyor buda geri gelebilir
-
Galip bey merhaba
Bir çok menajerin yeni gelecek olan ekipler güncellemesini dört gözle ve sabırsızlıkla beklediğini tahmin edebiliyorum.
Yeni gelecek olan ekipler güncellemesinde ekip kurmak isteyenler için ekip konusunda pek fazla bilgisi olmayan ve bu konularda ön bilgi de olsa menajerleri bilgilendirme amacıyla ekip nedir, ne işe yarar, ekip savaşları nedir, ekip savaşlarında stratejiler nasıl olmalıdır vb. gibi birtakım önbilgilerin olacağı bir sistem GB nezdinde düşünülüyormu?
Güncelleme yayinlandiginda https://tr.onlinesoccermanager.com/updates web sayfasinda (veya Ekipler için yapilmis baska özel bir sayfada) Ekipler ile ilgili daha fazla bilgi paylasacagiz. Uygulamanin içinde de bu web siteye yönledirebiliriz kullanicilari.
@di̇ço55 said in Ekipler Güncellemesi:
@galipcaliskan1907 Ekibe giriş yapan ayrılan menajerlerin eskisi gibi giriş cıkış tarihleri olması gerektigini düsünüyorum . Ayrıca yeni güncellemede ekip ismi degistirmeye sistem izin vermiyor buda geri gelebilir
Bu tarihleri nerde ve nasil görmek isterdin?
Mesela örnegin bu sekilde Sohbetin içindeki etkinligin yanina tarihi belirtsek nasil olur:
Isim degistirme imkanin geri dönüp dönmeyecegini bilemiyorum.
-
@galipcaliskan1907 Bu verdiğiniz örnekte sadece ekiptekiler görebiliyor.Benim demek istediğim eskisi gibi herkesin görebileceği bir sistem ayrıca ekip sohbet kısmına düşen mesaj ekiptekilere bildirim olarak giderse daha iyi olur gibi geldi bana
-
@galipcaliskan1907 said in Ekipler Güncellemesi:
Vermiş olduğunuz bu sayfaya osm kullanıcıları rahat bir şekilde nasıl ulaşıyor yada nasıl ulaşacak? Yada bu adresteki sayfaya ulaşmak için link adresini not almak mı gerekiyor? Not almak gerekiyorsa yeni bir kullanıcı oyunu zaten tam anlamıyla bilemediği için ve bu adresten de bihaber olduğundan nasıl ulaşacak bu sayfaya?