Złote Piłki OSM.pl 2017
-
Jako że głosowanie skończyło się kilka dnii temu składam gratulacje dla zdobywców kolejnych złotych piłek
-
Ostateczne wyniki głosowania i nagrody w postaci Złotych Piłek OSM.pl za rok 2017 dla zwycięzców :slight_smile:
Najlepszy Polski Menedżer - @Łukasz-Kowalski i @sniki26
Najlepszy Zagraniczny Menedżer - @sexmachine1997
Najbardziej Pomocny i Przyjacielski Menedżer - @mihau1878
Debiut Roku - @havsky i @suchy998
Najładniejszy profil na nowym forum - @huzar-shakir i @Damiś27
-
Dziękuję głosującym za wyróżnienie ... Marcin @sniki26 bardziej zasłużył na nagrodę, miał świetny rok w OSM, także gratulacje przede wszystkim dla niego
Gratulacje dla wszystkich laureatów.
-
@byku-duma-warmii dzięki ale @havsky wygrał w głosach a ja jestem menadżer amator i nic więcej nie zasługuje na nią
-
@byku-duma-warmii Wygrałem nagrodę w zeszłym roku - nie wygrałem w tym roku, jestem bardzo smutny
Gratuluję Katie @sexmachine1997
29% jest dobre. W najgorszym, 2. miejsce :hugging: Z pozdrowieniami dla polskiej społeczności
-
@mrtgll33
Wiem, w tym roku nagroda także była bardzo blisko, ale się nie udało. Gratulacje miejsca . -
Złota Piłka od Community Manager of Poland
W tym roku otrzymują członkowie Personelu OSM w osobach:
@Łukasz-Kowalski - generalnie za prowadzenie kadry i sprawienie radości wielu menadżerom, którzy mogli grać w OSM, reprezentując Polskę.
@mihau1878 - za aktywność na forum oraz tytaniczną pracę na rzecz światowego OSM przy rozpatrywaniu raportów oszustwa (rozpatrzył blisko 2000 raportów, zamykając ponad 5000 kont).
@Byku-Duma-Warmii, @Stefan-Joptwojmać, @ToomAnyWays - trzech muszkieterów-Modów, są kiedy trzeba i gdzie trzeba, poświęcająć swój wolny czas, aby prowadzić dla polskiej społeczności turnieje, zabawy i konkursy. To kreatorzy tego naszego forum.
-
Mogliście się postarać bardziej z grafikami Gratulacje dla nominowanych i zwyciezcow.
-
@rusewicz said in Złote Piłki OSM.pl 2017:
Mogliście się postarać bardziej z grafikami Gratulacje dla nominowanych i zwyciezcow.
Nie każdy z nas jest ekspertem w każdej dziedzinie, więc doceńcie to co robimy dla was:)
Jeżeli ktoś zna się na tego typu grafikach to niech się do kogoś z moderatorów zgłosi, w przyszłości chętnie skorzystamy z pomocy:)
-
@stefan-joptwojmać Ten kto tworzył te złote piłki miał sporo jednak czasu.
Gratulacje dla zwycięzców plebiscytu ,zarówno pojedynczych jak i tych podwójnych.
-
@stefan-joptwojmać mało razy robiłem sam z siebie grafiki? Jakoś nikt się nie odzywa nigdy jeśli sam na to nie wpadnę, lenistwo, wstyd?
-
@rusewicz
Za rok na pewno się do Ciebie zgłosimy :slight_smile:. -
@rusewicz said in Złote Piłki OSM.pl 2017:
@stefan-joptwojmać mało razy robiłem sam z siebie grafiki? Jakoś nikt się nie odzywa nigdy jeśli sam na to nie wpadnę, lenistwo, wstyd?
Każdy z nas poświęca tyle czasu ile może szkoda, że nie każdy to docenia, ale cóż jak widać wszystkich nie da się uszczęśliwić.
-
@stefan-joptwojmać ja tylko próbowałem dać wam do zrozumienia że mogę wam pomóc, jednak nikt się nie zainteresował, wyciągnąłem dłoń nikt nie skorzystał, wasz wybór.
-
@rusewicz
Nie chcieliśmy Ci robić dodatkowej pracy :slight_smile:. -
@byku-duma-warmii said in Złote Piłki OSM.pl 2017:
@rusewicz
Nie chcieliśmy Ci robić dodatkowej pracy :slight_smile:.Jak dla niego to przyjemność
-
@daroo933
Ale nie zawsze ma czas wolny :slight_smile:.