EURO Nations Tournament 2018
-
Tak oto dziś wyglądał finał:)
-
@ac-bubol said in EURO Nations Tournament 2018:
w tabelce jest mały bład - jeszcze nie grałem u siebie z HungaryUltras69 - meczyk jutro
Dokładnie Marcinowi powinienem wpisać:)
-
@dovco_handf - planuje wyżej
-
Lekko łatwo i przyjemnie chociaż nie jestem do końca zadowolony, bo zawaliliśmy oddanie przez co jesteśmy 12 pkt do tyłu. Drugą tabelkę od Łukasza ściągnąłem:)
-
Nasz rywal
-
@stefan-joptwojmać Słowenia liczę na podobny wynik co do do bitwy z Słowacją ale żebyście choćby mieli troche emocji w kolejnej bitwie niz w tej zero emocji
-
@suchy998 said in EURO Nations Tournament 2018:
@stefan-joptwojmać Słowenia liczę na podobny wynik co do do bitwy z Słowacją ale żebyście choćby mieli troche emocji w kolejnej bitwie niz w tej zero emocji
Słowacja to był "przedskoczek" do Słoweńskich gór
-
Euro NT 2018
Runda 2
:flag_pl:Polska vs Słowenia:flag_si:
Cel 1: @sniki26
Cel 3: @Łukasz-Kowalski
Cel 5: @Mati-Colchoner
Cel 7: @mihau1878
Cel 9: @Stefan-Joptwojmać (C) -
@stefan-joptwojmać said in EURO Nations Tournament 2018:
Euro NT 2018
Runda 2
:flag_pl:Polska vs Słowacja:flag_si:
Cel 1: @sniki26
Cel 3: @Łukasz-Kowalski
Cel 5: @Mati-Colchoner
Cel 7: @mihau1878
Cel 9: @Stefan-JoptwojmaćSłowenia,a nie Słowacja ja wiem, że by się chciało kolejnego spara, ale nie tym razem
-
@stefan-joptwojmać Mega mocna paka reprezentacji Polski.Zadrzeć z Wami w tym momencie to chyba nikomu by się nie chciało.
Panowie.Zlejcie rywali.Powodzenia. -
Ale flaga odpowiednia: P
-
powodzenia Panowie
-
Powodzenia
-
Powodzenia :flag_pl:
Chciałem pogratulować @Mati-Colchoner powołania do Reprezentacji Polski :flag_pl:
Zasłużył sobie grając indywidualnie, turniejach i bitwach oraz w Młodzieżowej Reprezentacji Polski :flag_pl: -
Graty @Mati-Colchoner ! Powodzenia wszystkim!
-
@damiś27 said in EURO Nations Tournament 2018:
:clap_tone2::clap_tone2::clap_tone2: @Mati-Colchoner :clap_tone2::clap_tone2::clap_tone2:
-
@dovco_handf Mistrzem Europy jeszcze nie jestem, ale wierze że to się zmieni po tym turnieju
-
@mati-colchoner said in EURO Nations Tournament 2018:
@dovco_handf Mistrzem Europy jeszcze nie jestem, ale wierze że to się zmieni po tym turnieju
Taki jest plan :clap_tone1:.
-
Kilka informacji:
Zaczynamy we środę i ligę założę po 19:30.
Nasz jest AWAY TEAM:
:flag_pl:Polska vs Słowenia:flag_si:
Cel 1 - Skenderbeu Korce - @sniki26
Cel 3 - Luftetari Gjirokaster - @Łukasz-Kowalski
Cel 5 - Partizani Tirana - @Mati-Colchoner
Cel 7 - KF Lushnje - @mihau1878
Cel 9 - Flamurtari Vlore - @Stefan-Joptwojmać (C)Zawodników można wystawiać na listę transferową od razu natomiast kupować można dopiero po północy!
-
Dostałem wiadomość od kapitana Słowacji i postanowiłem ją upublicznić.
hi mate! yes, i confirm the score, congratulations
And another thing: sorry for not writing you back. The second organizator Marjan told me that on the forum was felt that we are not interested in this battle. We had several problems. The manager wasn´t active for a long time got into hospital and nearly died because of an infection. I broke two of my fingers, had an injured knee, got into hospital for three days, problems in school, and lost a family member. One of us had problems in school as well. I hope you can understand our state. I am just 17 years old and in this conditions I couldn´t play a lot and manage our team. But we didn´t want to give up this battle because you already spent coins for it and not to spend it needlesly. However we won´t continue the tournament, we have only three players ready to play the game seriously, so we can´t solve it.
I hope that you understand this and we won´t be shown in a bad light.