EURO Nations Tournament 2018
-
Tłumaczenie z translate jest bardzo ciekwą lekturą Myślałem, że odpadnę to czytając-
" Tak, potwierdzam wynik, gratulacj&:) I inna rzecz: żałujący dla nie piszący (pisanie) wy popieracie. drugi (sekunda; po drugie; popierać) organizator Marjan powiadał (opowiedział) mnie co (żeby; który) na forum było odczuwane co nie jesteśmy zainteresowani w tej walce. mieliśmy kilka kwestie. zarządzający wasn´t aktywny dla długiego czasu otrzymywał (dostał się) do szpital (szpitalny) i prawie umierał (umarły) z powodu infekcji. złamię (naruszył) dwa z moich palców, miał obrażone kolano, otrzymywany do szpitala dla trzech dni, kwestie w szkole, i stracił (zgubił) rodzinnego członka. Jed z USA miał kwestie w szkoła (szkolny) także. mam nadzieję wy móc rozumieć nasz państwo (stan; państwowy). JA jestem po prostu (dopiero co) 17 lata stary i w tych warunkach JA couldn´t grają wiele (wielka ilość; dużo) i kierują (dawać sobie radę) naszym zaspołem. Ale my didn´t brak (potrzeba) oddawać (zaniechać) tę walkę dlatego że wy już spędzaliście monety dla tego i nie spędzać to needlesly. Jednak wygrywamy (zwyciężył) ´t kontynuują (przedłużać) zawody, my ma tylko trzech gracze gotowy grać grę serio, tak (więc) my może ´t rozwiązują to. mam nadzieję co (żeby; który) wy rozumiecie ten (to) i wygrywamy (zwyciężył) ´t jest w złym świetle."Dobre
-
@stefan-joptwojmać said in EURO Nations Tournament 2018:
Zaczynamy we środę i ligę założę po 19:30.
To już dziś! Powodzenia :thumbsup_tone3:.
-
Taka cisza przed burzą, ale już się meldujemy i za około 2h zaczynamy jazdę:D
-
@borynos said in EURO Nations Tournament 2018:
i jak poszło ?
Mogło być lepiej, ale i tak jest świetnie. Mi niestety nie uda się powtórzyć wyczynu z poprzedniej bitwy i wygrać wszystkie mecze, ale reszta ma jeszcze taką szansę:)
-
Widać rywal zdecydowanie mocniejszy.
-
-
-
-
@borynos said in EURO Nations Tournament 2018:
piękna kolejeczka :clap_tone1:
Nie jest dobrze, bo rywale odskoczyli nam składem, ale mam nadzieję, że się wyrówna:)
-
Teraz niech rywale gonią wynik do samego końca bitwy.
-
@dovco_handf said in EURO Nations Tournament 2018:
Teraz niech rywale gonią wynik do samego końca bitwy.
Raczej wolałbym uciekać rywalom. Dziś trudna kolejka, 3 wyjazdy, fajnie by było zarobić 4 punkty, ale będę zadowolony jak urwiemy jakiekolwiek punkty:)
-
-
-
@borynos no no...Marjan F pogonił Stefcia ,zapewne @Stefan-Joptwojmać przespał symulka
-
@huzar-shakir said in EURO Nations Tournament 2018:
@borynos no no...Marjan F pogonił Stefcia ,zapewne @Stefan-Joptwojmać przespał symulka
oj tam, wypadek przy pracy
-
Gratulacje za wygrany debiut w kadrze dla Mateusza @Mati-Colchoner
dobre wejście