EURO Nations Tournament 2018
-
@borynos said in EURO Nations Tournament 2018:
piękna kolejeczka :clap_tone1:
Nie jest dobrze, bo rywale odskoczyli nam składem, ale mam nadzieję, że się wyrówna:)
-
Teraz niech rywale gonią wynik do samego końca bitwy.
-
@dovco_handf said in EURO Nations Tournament 2018:
Teraz niech rywale gonią wynik do samego końca bitwy.
Raczej wolałbym uciekać rywalom. Dziś trudna kolejka, 3 wyjazdy, fajnie by było zarobić 4 punkty, ale będę zadowolony jak urwiemy jakiekolwiek punkty:)
-
-
-
@borynos no no...Marjan F pogonił Stefcia ,zapewne @Stefan-Joptwojmać przespał symulka
-
@huzar-shakir said in EURO Nations Tournament 2018:
@borynos no no...Marjan F pogonił Stefcia ,zapewne @Stefan-Joptwojmać przespał symulka
oj tam, wypadek przy pracy
-
Gratulacje za wygrany debiut w kadrze dla Mateusza @Mati-Colchoner
dobre wejście -
@huzar-shakir said in EURO Nations Tournament 2018:
@borynos Pewnie.mi też zdarzyło mi się przespać mecze
Nic nie przespałem, po prostu rywal grał na dużej skuteczności i znacznie górował nade mną składem wygrał całkowicie zasłużenie, ale dziś trochę nadrobię bo ruszyły transfery:)
-
@stefan-joptwojmać a widzisz,to podobnie jak i u mnie w MPG.Nic tylko powodzenia w transferowaniu życzę O wyniki się nie martwię twoje
Czasem taki łomot jest przydatny -
@stefan-joptwojmać Gratulacje dla Polski!
-
-
@borynos said in EURO Nations Tournament 2018:
walka się zaczyna widzę, a rywalom puchną kadry, nie będzie nudy, może, jak w starciu ze Słowacją
Dokładnie, można powiedzieć, że jestem w lekkim dołku wyjazdowym, ale każda zła seria się kiedyś kończy, wczoraj było fajnie z transferami, a dziś beznadziejnie, no nic trzeba jutro fajnie potransferować.
-
@borynos Piękne, tak patrzeć jak nasi chłopcy, czyli POLSKA - miażdży rywala, kolejka po kolejce, nie pozostawiając złudzeń, kto tu jest lepszy.
-
Progres Poland vs Slovenia :
-
zaległa