EURO Nations Tournament 2018
-
Jedziemy z nimi!:)
-
Czerwona dla Damiana w 32minucie.
Drabinka pucharowa.
-
Bitwa na półmetku nie wygląda różowo, ale nie jest to strata nie do odrobienia także będziemy walczyć. Liczymy, że druga połowa bitwy przyniesie nam korzystne rezultaty!
-
Zaczynamy rundę rewanżową! Tak było w 1 kolejce, a jak będzie dziś?
-
czerwona dla Marcina w 87 minucie
Czerwona dla rywala w 81 minucie
-
Jeszcze tabela
-
Tak było w 2 kolejce:
a jak będzie jutro?
-
-
Czerwo dla rywala w 87 minucie.
-
Nadrabiamy zaległości:
15 kolejka:
Puchar:
17 kolejka:
-
Tutaj sytuacja zmienia się z symulacji transferowej na symulację, ja w banku mam jeszcze ponad 60 mln i czekam na scouta
-
@stefan-joptwojmać szansa na wygranie bitwy jeszcze jest ...
-
-
Dziś bardzo ważna kolejka, niedługo wyniki
-
Czerwo dla Łukasza w 74min.
-
dawać , dawać Panowie, rozpalać grille i jazda z Italiancami
-
Niestety teraz to mogę oficjalnie powiedzieć, Włosi w finale:(
rywal czerwo w 78 min rywal czerwo w 47min
-
Wydaje mi się, że można było wystawić mocniejszy skład na Włochów. Kto wie czy wtedy wynik nie byłby inny, ale nie każdy patrzy kto aktualnie najlepiej się prezentuje przy ustalaniu składu kadry A tu niestety powinno liczyć się zdecydowanie dobry reprezentacji nie swoje
-
@byku-duma-warmii kadrę na bitwę powołał @Stefan-Joptwojmać i jest to jego niepodważalna decyzja.łatwo się ocenia danych menago jeśli nie gra się w danym pojedynku.po punktach zdobytych przez naszych kolegów widać kto zagrał na jako tako poziomie a kto słabo, bądź jeszcze gorzej.taka nasza mentalność,my Polacy mamy w genach dopidalać innym a nie patrzeć na samego siebie ;/
bez sensu Mario kopać leżącego.z jednym się z Tobą zgodzę. rankingi nie grają. nie jeden tu był, który się chwalił jak to nie jest wysoko na liście światowej a jak przyszło do bitwy to grał słabiutko.to tyle.
Nie mam.jednak oceniać chłopaków.Przegrali.Trudno.Tak bywa.Wlosi byli lepsi.