EURO Nations Tournament 2018
-
Czerwo dla rywala w 87 minucie.
-
Nadrabiamy zaległości:
15 kolejka:
Puchar:
17 kolejka:
-
Tutaj sytuacja zmienia się z symulacji transferowej na symulację, ja w banku mam jeszcze ponad 60 mln i czekam na scouta
-
@stefan-joptwojmać szansa na wygranie bitwy jeszcze jest ...
-
-
Dziś bardzo ważna kolejka, niedługo wyniki
-
Czerwo dla Łukasza w 74min.
-
dawać , dawać Panowie, rozpalać grille i jazda z Italiancami
-
Niestety teraz to mogę oficjalnie powiedzieć, Włosi w finale:(
rywal czerwo w 78 min rywal czerwo w 47min
-
Wydaje mi się, że można było wystawić mocniejszy skład na Włochów. Kto wie czy wtedy wynik nie byłby inny, ale nie każdy patrzy kto aktualnie najlepiej się prezentuje przy ustalaniu składu kadry A tu niestety powinno liczyć się zdecydowanie dobry reprezentacji nie swoje
-
@byku-duma-warmii kadrę na bitwę powołał @Stefan-Joptwojmać i jest to jego niepodważalna decyzja.łatwo się ocenia danych menago jeśli nie gra się w danym pojedynku.po punktach zdobytych przez naszych kolegów widać kto zagrał na jako tako poziomie a kto słabo, bądź jeszcze gorzej.taka nasza mentalność,my Polacy mamy w genach dopidalać innym a nie patrzeć na samego siebie ;/
bez sensu Mario kopać leżącego.z jednym się z Tobą zgodzę. rankingi nie grają. nie jeden tu był, który się chwalił jak to nie jest wysoko na liście światowej a jak przyszło do bitwy to grał słabiutko.to tyle.
Nie mam.jednak oceniać chłopaków.Przegrali.Trudno.Tak bywa.Wlosi byli lepsi.
-
@byku-duma-warmii said in EURO Nations Tournament 2018:
Wydaje mi się, że można było wystawić mocniejszy skład na Włochów. Kto wie czy wtedy wynik nie byłby inny, ale nie każdy patrzy kto aktualnie najlepiej się prezentuje przy ustalaniu składu kadry A tu niestety powinno liczyć się zdecydowanie dobry reprezentacji nie swoje
Mocniejszy tzn? Ten skład był bardzo mocny moim zdaniem. Włosi byli lepsi i tyle.
-
Macie rację, o powołanym składzie już chciałem powiedzieć od razu po powołaniach, ale nie chciałem robić zamentu. Chodzi mi o to, że skoro Stefan powołał taką kadrę, a wiedział że poprzednia bitwa mu nie poszła, więc mógł dla dobra innych dać kogoś innego, w który w tym czasie był w lepszej formie. @Mati-Colchoner oraz @mihau1878 ostatnio świetnie wyglądają, dlaczego nie mogli zagrać w tak ważnym pojedynku dla naszej kadry
-
@Byku-Duma-Warmii Nie wiem, kogo masz na myśli.
Jednak trzeba przyznać Włochy mają 30 grup, w Polsce 7 grup. Gdzie grają bitwy i przykład WCC w fazie pucharowej Włoskich epik było więcej niż Polskich z 2-3 razy.
Ja nie czuje że nie mogłem wejść na odpowiedni poziom, ja czuje jedynie że w tej bitwie zostałem skrzywdzony przez OSM.
1.Przez 5 dni sprzedał mi się piłkarz za 27 mln...
2.Terminarz miałem ciężki sami rywale pod rząd.
3.Wyniki OSM mnie załamują w tej bitwie ....przykład dziś
-
@byku-duma-warmii bez urazy, ale łatwo być mądrym "po", a dużo trudniej "przed"
wiesz dobrze, że nie ma "złotej" taktyki na wygranie meczu z rywalem którego się nie zna i w głowie kotłuje się wiele pomysłów jak zagrać, a po meczu okazuje się że można było grać inaczej...
brawo dla chłopaków, że walczyli i na pewno zebrali doświadczenie na przyszłość -
@pansushe wszyscy menago ,którzy uczestniczyli w tej czy też nawet poprzednich bitwach to przecież goście z większym bądź troszkę mniejszym doświadczeniem
makaroniarze zasłużenie zwyciężyli,za rok myślę , jeśli dojdzie do rewanżu Włosi zostaną ograni -
Widać nie każdy z was potrafi spojrzeć na chłodno na wyniki poprzedniej i obecnej bitwy
-
Nie zawsze się wygrywa. A przegrywać też trzeba umieć. Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
-
@byku-duma-warmii wiedziałem, że wspomnisz o Matim.. Fakt jest w formie ale takich jak on jest kilku... Stefan wiedział kogo brać i to on zdecydował.. Porażki się zdarzają i tyle gra się dalej.. Gdyby wygrali to byś pisał jaki super skład itd..