EURO Nations Tournament 2018
-
@stefan-joptwojmać znam gościa którego zespół oddał 3 strzał w meczu i tyle goli też zdobył, tak więc 2 gole na 2 oddane strzały nie powinny Cię niczego dziwić
-
Chyba muszę wysłać do kolegi z Belgii kwiaty z gratulacjami, i dołączyć liścik z pytaniem "Jak Ty to zrobiłeś"
-
@huzar-shakir said in EURO Nations Tournament 2018:
@stefan-joptwojmać znam gościa którego zespół oddał 3 strzał w meczu i tyle goli też zdobył, tak więc 2 gole na 2 oddane strzały nie powinny Cię niczego dziwić
Pamiętasz wynik ostatniego naszego meczu oraz jego statystyki ?:D
-
3 Bramki 1
3 Strzały 8
100% Skuteczność 12%
5 Rzuty rożne 2
16 Faule 19
1 0 Kartki 0 2
39% Posiadanie piłki 61%Wygrałeś niezasłużenie , ale jednak.
Taki mecz już Ci się nie przytrafi . -
@huzar-shakir said in EURO Nations Tournament 2018:
3 Bramki 1
3 Strzały 8
100% Skuteczność 12%
5 Rzuty rożne 2
16 Faule 19
1 0 Kartki 0 2
39% Posiadanie piłki 61%Wygrałeś niezasłużenie , ale jednak.
Taki mecz już Ci się nie przytrafi .Nie koniecznie, wygrałem już kilka takich meczy. Tutaj zagrałem z kontry i mocno defensywnie może dlatego tak pykło:P
-
@stefan-joptwojmać zobacz,skoro tak dobrze ci idzie "kontrą" to czemu nie grasz nią w Euro gdzie cieniujesz?przecież skoro to jest zajefajna taksa to może powinieneś tym cykać
-
Tak było:
A jak będzie?
-
@pansushe
Szczerze to nawet mnie to nie dziwi, w MPG w każdej bitwie przynajmniej kilka mrczy takich mamy. Mati też pewnie nawet za bardzo nie jest zaskoczony. -
-
Panowie z H_PL @Rusewicz & @Mihau1878 trzymają dla Polski korzystny wynik.Dobra robota chłopaki.
-
No niestety mi nic nie siada, jakby tego było mało to zawodnicyk 100+ kontuzja i to nawet na 6 kolejek ehh
-
@borynos said in EURO Nations Tournament 2018:
no reszta chłopaków cięgi póki co
Reszta to może nie do końca,najważniejsze jednak aby udało się ograć diabły z Belgii
-
-