EURO Nations Tournament 2018
-
Mi nic nie pomagało.. dziwna bitwa w moim wykonaniu, pierwszy raz w życiu mi coś takiego się zdarzyło. Tragedia. Nie wiem jak to w ogóle jest możliwe. Fajna bitwa, fajna dla reszty chłopaków, cały czas na styku, cały czas to w jedną, to w drugą, a ja.. przechodziłem fazy umierania.
Nie zwykłem publicznie oceniać, ale.. @Rusewicz klasa sama w sobie. Gdy zamieniliśmy mu cel, gdy pojawiła się presja udźwigną ją i zrobił swoje! @Mati-Colchoner jak na drugą bitwę w kadrze świetnie sobie radzi i zbiera doświadczenie, ma papiery na wielkie granie. @mihau1878 klasa sama w sobie. @ciamajda chociaż punktów nie za wiele to po słabszym początku odbudował się i zdobywał je w kluczowych starciach przez co zyskiwaliśmy miejsca w tabeli. No i ja.. jeżeli jest poziom niższy od dna to z pewnością o niego zahaczyłem i nad tym lepiej zakończyć:(
Nasi pogromcy w półfinale zdobyli złoto:
-
@huzar-shakir no tu akurat się zgadzam PAM ograło nas koncertowo nie ma co. Ale mając takiego mentora jak @Dovco_HandF nie ma co się dziwić
-
@Mati-Colchoner @Rusewicz @Stefan-Joptwojmać @ciamajda @mihau1878
Panowie! Historia OSM o was nigdy nie zapomni. Zapisaliście kolejną piękną kartę w historii występów polskiej reprezentacji. Medal to zawsze medal! -
Gratulacje dla kadry.
Misję Euro można uznać za udaną, dobry wynik i brązowy medal
Kolejne zwycięstwa reprezentacji do rankingu.
-
@dovco_handf said in EURO Nations Tournament 2018:
@Mati-Colchoner @Rusewicz @Stefan-Joptwojmać @ciamajda @mihau1878
Panowie! Historia OSM o was nigdy nie zapomni. Zapisaliście kolejną piękną kartę w historii występów polskiej reprezentacji. Medal to zawsze medal!My tylko zrobiliśmy ostatni krok. Cała kadra która wystąpiła na Euro NT 2018 to @gorkins @borynos @Marcin657827 @AC-Bubol @sniki26 @Łukasz-Kowalski @Mati-Colchoner @mihau1878 @Damiś27 @Rusewicz @ciamajda
Panowie gratuluję medalu i oby to zaprocentowało w przyszłości. Wielkie brawa dla dwóch debiutantów @Mati-Colchoner oraz @Rusewicz za świetne występy!:)
-
Gratulacje Panowie za walkę w turnieju i za
-
Czy turniej posiada oficjalny dokument?
Jeśli nie, to czy pojawiła się uzupełniona drabinka turnieju? -
@łukasz-kowalski
Wydaje mi się, że jest taki dokument, przynajmniej ja taki gdzieś widziałem.