Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Werner Ti. RB Leipzig'de 21 yaşında oynuyor çok yönlü Forvet olarak araştırırsanız çıkar 80-89 arasında çok çabuk gelişip çok fazla gol atma oranına sahip
Correa A. Atlético Madrid 22 yaşında 80-89 çok yönlü olarak araştırırsanız direk kaşif'e düşecektir.
kendisi seri gelişip çok fazla gol oranına sahip bir futbolcu işinizi görecektir.
-
@F.S.M.0.13 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@Grug-Dex tamam paşam alırız
Başakşehir ile liderliğim Correa A. sayesinde
-
@F.S.M.0.13 ligler bittiğinde öyle yapmayı düşünüyorum başakşehirin bulunduğu lig biraz sıkıntılı coin harcamazsam büyük ihtimalle liderlik gidecek
-
Martial da iyi oyuncudur. Adamı yedek oturtuyorum maça sonradan girip golünü asistini yapıyor. Şuan 30 maçta 28 gol 15 asistle oynuyor
-
@furkan4765 forumun yeri pek bilinmediği için öyle oluyor herhalde
-
@babuşthekıro rashforduda unutma
-
hamit server ın da oyuna girdim ve ilk maç yarın 5 de gözüküyor sizce sayaçta sıkıntı mı vardır?
-
@Guerlain1903 Bi sıkıntı yok, bazı serverlarda maçlar erken oynanacaktır.
-
hep mi böle olcak hocam süper bi saat benim için 17:00
-
@Guerlain1903 Serverdan servere değişecektir
-
@mrtgll33 hocam yanlış hatırlamıyosam 18:00 de hollanda da start alıyordu server yani bizde en erken maç tr saati ile 20:00 de oynanıyordu bu durumda serverlarda bi değişim mi oldu
-
@Guerlain1903 Serverlar ile alakalı çalışmalar var yakın zamanda daha detaylı bilgi vereceğiz.
-
Yeri konusu mu bilmiyorum fakat benim siz değerli Osm oyuncularına bir sorum olacak.
Transferde taktiğimiz ne olmalı mesela bir takım aldık atıyorum orta bütçeli bir ingiliz veya alman takımı hazırlık 4 teyiz. Bazı hesaplarda görüyorum kadronun başlangıç değeri 100 M 25.haftada 400-500 M oluyor ve ligdede başarılı olanlar var. Bunu nasıl başarıyorlar yardımcı olurmusunuz ?