Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@Guerlain1903 Bi sıkıntı yok, bazı serverlarda maçlar erken oynanacaktır.
-
hep mi böle olcak hocam süper bi saat benim için 17:00
-
@Guerlain1903 Serverdan servere değişecektir
-
@mrtgll33 hocam yanlış hatırlamıyosam 18:00 de hollanda da start alıyordu server yani bizde en erken maç tr saati ile 20:00 de oynanıyordu bu durumda serverlarda bi değişim mi oldu
-
@Guerlain1903 Serverlar ile alakalı çalışmalar var yakın zamanda daha detaylı bilgi vereceğiz.
-
Yeri konusu mu bilmiyorum fakat benim siz değerli Osm oyuncularına bir sorum olacak.
Transferde taktiğimiz ne olmalı mesela bir takım aldık atıyorum orta bütçeli bir ingiliz veya alman takımı hazırlık 4 teyiz. Bazı hesaplarda görüyorum kadronun başlangıç değeri 100 M 25.haftada 400-500 M oluyor ve ligdede başarılı olanlar var. Bunu nasıl başarıyorlar yardımcı olurmusunuz ?
-
@bad009 türünün tek örneği
-
abi en çok neye hayranım biliyormusunuz adamlar 50M değerinde takım alıyor sezon sonu 300-400M oluyor nasıl yapıyolar bilmiyorum yapan bi arkadaş nasıl yaptığını anlatabilirmi
-
@mrtgll33 Bişey sorucam 4 3 3 A ya da B ye karşı ikisinede karşı ne oynamalıyım? kanatları kullan kullanıyo karşı taraf.. geniş bi şekilde yazarmısınız
-
@TahaDemirrenk OSM Taktikleri bölümünün kullanınız.
-
@The-Perfect-38 kardeşim gerçek değerine yakın fiyatta satılan adamı alıp onu çok fiyata mesela gerçek değeri 10m olan adamı 12-15 arası alıp onu maksimum fiyat olan 22-24m civarına listeye koyarak satarak ardından yine aynı yöntemi yaparak paranı artırabilirsin