Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@xLeadeRJacK kardeşim sen buna az demişsin fakat puan farkı çok değil mi?
-
@ILecontI kardeşim kaşif 16 saatte geliyor. ilk 11i full kaşiften yapacaksın desek günde 4 coins veriyor oyun. 165 ediyor. Lig sonuna kadar zaten oyunun verdiği coinsle ligi zararsız kapatıyorsun. Ayrıca mpnin verdiği coinsler de var. Normal bence
-
@babuşthekıro said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@ILecontI kardeşim kaşif 16 saatte geliyor. ilk 11i full kaşiften yapacaksın desek günde 4 coins veriyor oyun. 165 ediyor. Lig sonuna kadar zaten oyunun verdiği coinsle ligi zararsız kapatıyorsun. Ayrıca mpnin verdiği coinsler de var. Normal bence
Aynen kardeşim uzun vadede zararı kapatıp kara geçiyorsun
-
Beyler Azerbaycan Ligi'nde Kapaz takımını yonetiyorum
70-79 arası 25-29 yaş aralığında iyi oyuncular kim vardır -
@dtdtdt78 aynen lazio ilk çalıştırdığım takımlardan kadrosu gerçekten iyi,zaten tarihi de başarılı olan takım bende tavsiye ederim lazio yu
-
Evet , benim tek bir mağlubiyetim bile olmadı @Bilocan-Bingul
-
Kimse yazmamış ama bence atiker konyaspor gayet alınabilir genç oyuncular var hedefide çok düşük
-
@babuşthekıro AZ ALKMAAR KLasiği Devam ediyorr... Bu arada Asya Egemenliği görevini yapmak isteyenler arkadaşlar profilime girip yeni kurduğum Avustralya ligine gelebilir. Hazırlık günü 4 .
-
Arkadaslar bana söyle genc hedefı dusuk bı takım onerırmısınız
-
Önceden kaç hafta sürüyor vs. görebiliyorduk.. yok valla alışamadık daha. Yıllar geçtikçe dahada değişiyor... Bu arada takım önerisi lütfen lig kısa olsun))
-
@58onur-58 kardeşim ligine göre şu takımları öneririm
Almanya:freiburg
Fransa:rennes,toulouse
İtalya:udinese,bologna
İngiltere:bournemouth,sundeland
İspanya:alaves,granadaBu saydığım takımların kadrolarının çoğu genç,yüksek güçleri var ve hedefleri düşük umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
@Bilocan-Bingul yanlız dostum bu takımlar liglerine göre oldukça kalitesiz degilmi ? Mesela İngiltere de M.City United Liverpool Chelsea gibiler varken sunderland daha düşük kalır
Bence Southampton Leicester City daha idealidir -
@TheKing-38 aynen öyle dostum sen de haklisin ben zaten düşük derken MP kasma amaçlı alınan takımları dedim yalniz antrenman ve transferle o takımlarda gelisebilir ama baya ugrasmak lazım
-
@mrtgll33 bende oraya bi gabriel jesus iliştiriyim
-
Orta Seviyeli bir takım yönetiyorsanız önerim: Tadic. Ligde hedefi 7.lik takımı yönetiyorum ve 4.yüm. Ligde kaliteli bir lig 4. olduğuma bakmayın 3 mağlubiyetim var gerisi galibiyet. 86lık adam Higuain, Ronaldo , Tolisso gibi oyuncuların olduğu ligde gol krallığında 2. asist krallığında 3.
-22 maç
-21 gol
-8 asist