Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Önceden kaç hafta sürüyor vs. görebiliyorduk.. yok valla alışamadık daha. Yıllar geçtikçe dahada değişiyor... Bu arada takım önerisi lütfen lig kısa olsun))
-
@58onur-58 kardeşim ligine göre şu takımları öneririm
Almanya:freiburg
Fransa:rennes,toulouse
İtalya:udinese,bologna
İngiltere:bournemouth,sundeland
İspanya:alaves,granadaBu saydığım takımların kadrolarının çoğu genç,yüksek güçleri var ve hedefleri düşük umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
@Bilocan-Bingul yanlız dostum bu takımlar liglerine göre oldukça kalitesiz degilmi ? Mesela İngiltere de M.City United Liverpool Chelsea gibiler varken sunderland daha düşük kalır
Bence Southampton Leicester City daha idealidir -
@TheKing-38 aynen öyle dostum sen de haklisin ben zaten düşük derken MP kasma amaçlı alınan takımları dedim yalniz antrenman ve transferle o takımlarda gelisebilir ama baya ugrasmak lazım
-
@mrtgll33 bende oraya bi gabriel jesus iliştiriyim
-
Orta Seviyeli bir takım yönetiyorsanız önerim: Tadic. Ligde hedefi 7.lik takımı yönetiyorum ve 4.yüm. Ligde kaliteli bir lig 4. olduğuma bakmayın 3 mağlubiyetim var gerisi galibiyet. 86lık adam Higuain, Ronaldo , Tolisso gibi oyuncuların olduğu ligde gol krallığında 2. asist krallığında 3.
-22 maç
-21 gol
-8 asist -
Malum oyuna fazla giremiyorum, zorlu rakiplerin olmayacağı ligler söyler misiniz? Mesela Hollanda ligi gibi olabilir. Kadroyu kurdum, taktiği yaptım 3-4 gün girmedim formsuzluktan maç kaybetmeyeceğim bir lig istiyorum
-
@babuşthekıro Kardeşim iskoçya, isviçre,Hırvatistan,Sırbistan gibi ligleri tercih edebilirsin
-
Beyler gücü fazla olmasada etkili plan forvetler yazarmisiniz
-
@TheKing-38 kardeşim benim alanyaspor da iseka adlı forvetim var etkili futbolcu marsilyada oynuyor yaşı 19 gücü ilk 72 geliştirilebilir de bir oyuncu tavsiye ederim onun dışında ponce(granada),isak(dortmund),totti(roma) gibi oyuncuları da öneririm
-
@Bilocan-Bingul Isak iyi topçu cidden
-
@Bilocan-Bingul Isak iyi topçu cidden
-
@TheKing-38 Seba R. St Patrickte 73 hücum ile alıp 90 a kastım 20 maçtamı neyim 25 gol 10 asist yapmıştı tavsiye ederim
-
@mrtgll33 öyle abi 17 yaşında düşük fiyata alıyorsun gelişmeside güzel,performansı da iyi genellikle kaşife girdiğimde isak'ı
almaya çalışıyorum -
İyi akşamlar herkese arkadaşımla beraber 10bin puan görevini yapıcaz en uzun lig neresidir bileniniz varmi acaba bide o ligte hangi takımları önerirsiniz
-
@HaşırtAndTheBileckBoard Oynucagınız Ligin Uzunlugu Önemli Degil Önemli Olan Ligin Dolu ve Menajerlerin Online Olması Ozaman MP Topluya Bilirsiniz.