Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@TheKing-38 Güney Afrika olaabilir
-
@TheKing-38 azerbaycan, ukrayna, singapur, çok var ki böyle say say bitmez
-
ingiltere,almanya,italya,türkiye ispanya haricinde hedefi 4-5-7 yada 9 olan oyuncu gücleri 75+ olan takım önerebilirmisiniz arkadaşlar
-
@Thakles Fransa liginden Rennesi tavsiye edebilirim. Hedefi 9 kadro fena değil kadrondaki oyuncuları satıp iyilerini alırsan şampiyonluğu epey kovalarsın. Ben şu an Rennes ile 1.yim en yakın monaco 6 puan arkamda lig başladığında 14 menajer vardı şimdi 8 e düştü ama iyi yani. Onun haricinde Brezilya liginden Coritiba tavsiye ederim. Gürcistan liginden Chikhura hedef 10 şampiyon kesin olursun yani. Ama İngiltere liginde oynarım dersen southamptonu alabilirsin hedef 7 oyuncuları çok iyi satıp kadronu iyileştirirsen çok güzel olur. Ben daha önce şampiyon yaptım şimdi gene southamptonu aldım
-
@Thakles kardeşim bir de italyayı tercih edersen atalantayı tavsiye ederim takımda çok sağlam gelişen oyuncular var ve oyuncularını iyi fiyata satarsan şampiyonluk ihtimali olan takım yaparsın onun dışinda ispanya liginden real sociedad ve celta Vigo yu tavsiye ederim dediğim şeyler onlar için de geçerli
-
Arkadaslar arsenal kariyerimde henuz ilk maclar oynandi , yeni basladi lig. 5 ortasaha oyuncum bulunuyor su an icin moutinho 100
ozil 97
ramsey 93
xhaka 92
cazorla 93Bu oyuncularin yanina sizce diawara 85 (19) mi yoksa brandt gibi bir oyuncu mu daha mantikli? Diawara cok genc ve daha cok def agirlikliyken brandt ofansif biraz daha. Akliniza gelen baska oyuncularda varsa onerilerinizi bekliyorum
-
mp kasmak için hangi takımı önerirsiniz ?
-
@Xyldrmtaha kardeşim ligine göre şu takımları öneririm
Almanya:freiburg
Fransa:rennes,toulouse
İtalya:udinese,bologna
İngiltere:bournemouth,sundeland
İspanya:alaves,granadaBu saydığım takımların kadrolarının çoğu genç,yüksek güçlü ve hedefleri düşük fiyat takımlar var(çoğunun hedefi 16)
-
@Xyldrmtaha kardeşim ligine göre şu takımları öneririm
Almanya:freiburg
Fransa:rennes,toulouse
İtalya:udinese,bologna
İngiltere:bournemouth,sundeland
İspanya:alaves,granada(Çoğunun hedefi 16)
Bu saydığım takımların kadrolarının çoğu genç,yüksek güçlü ve hedefleri düşük takımlar var transferleri al sat yapıp takımın içindeki gençleri güzel kullanırsan iyi takım kurarsın onun dışında ugrasamam diyorsan atalanta,southampon,w.bremen,r.sociedad,antalyaspor gibi orta sıra takımlarda iyi gider (üstekki flood için özür dilerim)
-
@Bilocan-Bingul eyvallah adamsınn
-
ortasaha önerisi: tielemans genç ve ortasahanın her yerinde oynayacak mükemmel as - yedek bir oyuncu. beşiktaş kariyerimde 4-3-3 dizilişinde defansif orta saha olarak oynatıyorum ve arada sırada başka isimlerle kesiyorum fakat yedekten girince bile gol atıyor - asist yapıyor. ben fazla oyuna giremediğim için antremana sokmuyorum fakat 20 yaşında antreman gelişimi idare eder seviyede.
24 maç
4 gol
17 asist -
defans önerisi: valencia a. yaşı biraz ilerlemiş
31fakat çok işe yarar bir oyuncu. savunması 83 hücumu 45 olması sayesinde gol - asist üretkenliği yapabiliyor. savunma oyuncusu olmasına rağmen 23 maçta 2 gol 7 asist yaptı.defans önerisi: zouma genç yaşta ve defansif gücü yüksek bir oyuncu. 88 ile oynuyor ve 22 yaşında antreman gelişimi %50ye yakın. bekler yerinde oynuyorsanız kaya gibi defans işe yarar.
-
Eğer paranız varsa Bayern Munihten Renato Sanches ı tavsiye ederim genc güçlü ve çabuk gelişiyor
-
@MertcanOzzkan diawarayı bir kez almıştım pek bi hayrını görmedim. alıp iyi paraya satarsın o işe yarayabilir
-
Belçika ligine girmeyi düşünüyorum 4. takım olarak takım önerisi?
-
Standart Liege almada sakın
-
ligimde 5 gün kaldı ondan sonra 4-2-4, 3-2-5 gibi fantastik taktikleri deneyebileceğim takım önerisi?
Forveti ve Defansı çok ve iyi orta sahası az olsun
Güçlü liglerde olursa iyi olur -
@kağan-baykal flood için özür ama gerek kalmadı araştırma ile buldum benimle aynı istekte olan arkadaşlarda bilsin,
Leganes(ispanya) ve sv darmstardt(almanya) bunun için gayet uygun hem hedefleri 16.lık dolayısıyla fantezi denemekte sorun yaşamazsınız -
Selamlar, ben Arsenali yönetiyorum, ligde 2.sirada bulunuyoruz, 18. Takımdan oyuncu aldım ve adamın morali kırmızı renkli yani 50'lerde birşey, bu morali nasıl düzeltebilirim? Ya da kendisini mı düzelecek oynadıkça? Veya onu oynatmam falanmi lazım teşekkürler