Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
6 yıldır bu oyunu oynarım( 1-2 yıldır fazla oynamıyorum) eskiden elbasani fk gibi ermenistan arnavut isvicre liginde mp kasacagimiz takimlar vardı simdi de var mı oyle takimlar bilgilendirirseniz tesekkurler
-
@KateUpton2001 tekrar aramıza hoş geldiniz :slight_smile:
tabii menajer puanı kazanmak için ideal takımlar mevcuttur
Topluluk Lig genel görünüm bölümünden ülkelerde ki size uygun takımlara göz atabilirsiniz -
Ustalara Saygı kuşağında bugün ; TOTTI adam 40 yaşında ve futbolu bıraktı ama hala yeniliklere açık , aldığımda 76 olan ofans gücü 5 antreman da 80 oldu resmen birde son maçında hattrick yaptı , yeter artık usta bırak şu futbolu gençler kıskanıyor
-
Roma takimini yonetiyorum golcu oyuncu lazim 60m param var hangi oyunculari onerirsiniz tesekkurler
-
amerikadan takım önerebilirmisiniz iyi kadrosu olsun
-
@Galatasary35 New York City FC veya Atlanta yı öneririm .Ama bana kalırsa Atlanta da daha çok oyuncu var oyuncuları satıp iyi para kazanabilirsin. Sonra iyi oyuncuları da alabilirsin. Ligte başarılar dilerim.
-
osmanlı takım olalı böyle bişey görmedi birde eyüpspor kadrom var onuda atıcam
-
buda eyüpspor kadrom hedef 15 ben 4.yüm, aldığımda 5. hafta filandı baştan alsam belki daha üstlerde olabilirdim
-
@ozguratici tebrikler bende bir eyüpspor taraftarıyım ilgimi çekti yazıyım dedim.:clap_tone2:
-
This post is deleted!
-
@ozguratici Bu oyuncular hedefi 1 olan takımlarda yok. Osmanlıspor'un bu kadroya sahip olması çok zor tebrik ederim
-
Kesinlikle 'MORATA'yı Ve Harry Kane'i tavsiye ediyorum. Hem hızlı gelişiyorlar hemde tam bi gol makineleri
-
@ChromeStar24 kaşif istediğimiz isimleri getirmez ki ama şans olurda yüzümüzze gülerse gelir.
-
Öncelikle herkese merhabalar. Ligin 2. haftası daha yeni oynandı ilk hafta M. City'i 2-1lik skorla yendim. Ve şuanlık kadrom bu. Ek olarak alabileceğim bölgeler ya da oyuncu önerinileriniz var mıdır ? ya da şu oyuncuyu sat katkı yapmaz dediğiniz bir oyuncu var mı ? Şimdiden teşekkürler
-
@kunglao09 3 tane +90 kaleci fazla birini sat forvet al ve defansa takviye yap ilk başta