Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@sir-umut-birdal Sol kanat için çok iyi bir oyuncu. 13 maçta da çok iyi oynamış. Aynı şekilde sağ kanada ise Dybala(aslında forvet arkası ama sağ kanatta çok iyi) ve T. Müller'i tavsiye ederim bende. :thumbsup_tone2:
-
Arkadaşlar iyi günler
Birkaç aylık moladan sonra tekrardan oyuna döndüm.Öncelikle, Danışmak istediğim kalede Neuer mi yoksa Courtois mi önerirsiniz?
Ayrıca,bildiğiniz üzere diziliş ve taktiklerin önemli olduğu kadar,takım içi görev dağılımlarını ayarlamak da çok önemli. Siz kadronuza göre bunu nasıl şekillendiriyorsunuz?Özellikle " şu oyuncu şu görevde oynayınca çok etkili oluyor." dediğiniz oyuncular var mı?Bunu şu yüzden söylüyorum,kimi zaman kadroyu çok geliştirince[300 milyonluk bir kadroyu 700 milyon yapınca],ilk 11 seçimini yapması daha zor oluyor.Yeni bir oyuncu satın aldığınızda aynı şekilde ilk 11'inizin görevler kısmını da değiştirmek veya değiştirmemek de önemli bir hal alıyor.Bunu da tartışmaya açmak istiyor ve görüşlerinizi bekliyorum.
Son olarak,eğer aktif oynanan ve birçok menajerin yer aldığı herhangi bir lig varsa,dahil olmak isterim. Teşekkürler
-
İyi günler. Yeniden hoşgeldin @bayrambatu,
Benim için diziliş ve taktikler kadar görev dağılımı da önemli. "Nasıl mı?" diye sorarsan, kaptanı ilk 11'de ki en yaşlı oyuncuya, penaltıları hücum yönü en yüksek olan oyuncuya(forvet veya orta saha), frikiği ise hücum yönü en yüksek olan orta saha veya kanat oyuncularına, kornerleri ise merkez orta saha oyuncularına veya kanatta ki gol konusunda en etkisiz oyuncuya veriyorum. Yeni transfer ettiğim oyuncular mevcut oyuncularıma göre iyiyse görevleri onlara devrettiğim oluyor.
Bana göre aktif olarak oynanan liglerin başında İngiltere Ligi geliyor. Rekabet ve heyecan istiyorsan İngiltere Ligi'ni tercih edebilirsin.
-
Teşekkür ederim,hoşbuldum. @Dogukan-Bor
Kaptanı genelde forvet-ortasaha hattının en yaşlı ve yetenekli olanından seçiyorum. Korner konusunda seninle hemfikirim.Genelde gol konusunda etkisiz olan defansif ortasahalar(merkezde oynattıklarımız)iyi iş yapıyor.Fakat diğerleri konusunda bazı istisnalar olduğunun farkına vardım.Mesela,Barcelonadan Messi,kaptan penaltı ve frikikte normalde bir takımda başı çekmeli.Ama Messiyi takımınıza aldığınızda aynı anda bu üç pozisyona koyduğunuzda düşük verim aldığımı farkettim kendi adıma.O yüzden genelde görevleri farklı oyunculara dağıtıyorum.Mesela Sturridge 88 overall olmasına rağmen Lamelayla beraber oynattığımda Penaltı görevinde Sturridge'ı kullanıyorum.Böyle yaptığım zaman hem Sturridge hem Lamelayla ikisinden de iyi gol buluyorum.Lamelayı ise bu göreve verdiğimde ikisinden de daha düşük verim alıyorum.Söylemek istediğim,bazı oyuncuların performansları görevlere göre çok değişken olabiliyor. Salt bir örnek vermek gerekirse,Kaptanı Iniesta,penaltısı Aguero,serbest vuruşu Koke,korneri Rafinha attığında inanılmaz bir verim alıyorsunuz.Bu tip başka öneri oyuncular var mıdır?
Kesinlikle senelerdir en aktif olan ve en keyifli geçen,ligi en çok menajerin bir anda bitirdiği lig,İngiltere ligi oluyor ama benim kastettiğim bu ligi daha tecrübeli,buradan arkadaşlarla oynamak Teşekkürler
-
@bayrambatu Bende seninle o konuda hemfikirim. Şuanda Messi örneği üzerinden gidecek olursak, Barcelona'da Messi'ye 3 görevi aynı anda verdiğimde daha az verim aldım. Kısacası bir oyuncuya 1 görev vermek daha mantıklı. Ama en mantıklı olan şey o görevi niye o oyuncuya verdiğimizdir. :thumbsup_tone2:
-
Gençler biz arkadaşlar arasında Türkiye Ligi kurucaz. Ben hedefi 7-10-12 olan takımlardan aliyim diyorum hangi takımı alırsam daha etkili olurum?
-
@lordcoach-38 Stad kapasitesi yüksek olan ve oyuncu sayısı yüksek olan takımı tercih edebilirsin. :thumbsup_tone1:
-
@dogukan-bor senin bi tavsiyen var mi peki kardeşim?
-
@lordcoach-38 Süper Lig'den mi?
-
@dogukan-bor Evt Türkiye Ligin de
-
@lordcoach-38 Amacın mp kasmak ise Adanaspor bence.
-
@dogukan-bor Tam mp kasmak değilde şampiyonluğa oynamak diyelim
-
@lordcoach-38 Hedefleri 7-10-12 olsun demişsin. O zaman Bursa'yı al.
-
This post is deleted!
-
@lordcoach-38 kardeşim yeni lige çıkan göztepe de güzel tercih olabilir
-
Türkiye Super Ligi ne ne zaman güncelleme gelecek?
Diger ligler transfer sezonu bitmesede ara ara guncelleniyor Türkiye Liginde durum nedir ? -
@lordcoach-38 Güncelleme zaten geldi
-
@mrtgll33 Güncelleme şok etkisi yaptı bende
Fenerbahçe hedef 4 e düşürülmüş Basaksehir hedef 1 e yükseltilmiş.
Birde oyun yanlış yapıyor
Bu sezon guncellemeden önce Pepe Real Madriddeki gücü 85 ten fazlaydi
Şimdi 77 yapmışlar -
Kadrosu genis hedefi 9 10 takimlar varmi varsa kimler soylermisiniz
-
@lordcoach-38 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@mrtgll33 Güncelleme şok etkisi yaptı bende
Fenerbahçe hedef 4 e düşürülmüş Basaksehir hedef 1 e yükseltilmiş.
Birde oyun yanlış yapıyor
Bu sezon guncellemeden önce Pepe Real Madriddeki gücü 85 ten fazlaydi
Şimdi 77 yapmışlarHedefler takımların kadro değerine göre belirleniyor. Oyunda Başakşehir'in kadro değeri Fenerbahçe'den yüksek olduğu için hedefi 1 olmuş. Tahmin ediyorum ki Fenerbahçe birkaç transfer daha yaptıktan sonra hedefi yine 1 olucak.
Pepe Real Madrid'de iken gücü 85 değil, 80 di.
Her lig güncellemesinden sonra çoğu oyuncunun gücü artırılır veya indirilir. Bunun nedeni ya oyuncunun yaşı ya da oyuncunun geçen sezon gösterdiği performanstır.