Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
İngiltere liginde oynuyorum man city deki Sterling satıldı ben almak istiyorum kaşiften getirmek için satıldığı ligi mi seçeceğim?
-
@filozofmeto bence biraz zor çünkü onların sadece maç günü geliri var ve onların o teklifi verebilmesi için o kadar parası olması gerekir ama 10. Haftada bilgisayarın eline 50-60 m gelmesinde dikkatimi çekti o transferi yapanın büyük ihtimalle önceden Bi menajeri vardı ve o birkaç oyuncu sattığından eline biraz para geçmiştir sonra formundan memnun olmayıp istifa etmiştir
-
@filozofmeto said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
İngiltere liginde oynuyorum man city deki Sterling satıldı ben almak istiyorum kaşiften getirmek için satıldığı ligi mi seçeceğim?
Millet:İngiliz
Güç :85+
Pozisyon:Forvet
Böyle girersen o ligte yoksa ve ya başkasının kaşifinde yoksa gelir bence -
@yersen_6 valla bende anlamadım başka lige transfer oldu 55m sattı menajer.
-
@filozofmeto son değere satın alır başka ligten ben şey sandım sizin ligdeki computer teklif yollayıp satın aldı sandım 50 milyonluk oyuncuyu 125 milyona bile başka ligteki takıma satarsın ama hemende satılabilir bir kaç gün beklemede gerekebilir biraz şans işi ama satarsın onda sıkıntı yok sizin ligteki Bi takım aldıysa şüphe verici
-
@yersen_6 Evet Bizim ligdeki computer almadı başka ligdeki computer aldı computerın şimdiye kadar max 55m fiyata oyuncu aldigini gördüm bende şimdi değeri 40m oyuncular var ben onları 50-75m arasına listeye ekliyim umarım satılır ligde artık ucuz adam kalmadı en az 40-50m gerek oluyor
-
brezilyalı 80 üstü ucuz futbolcular önerebilirmisiniz
-
@k0zm0polit hangi pozisyon kaç yaş arası ve 80 üstü oyuncunun ucuz olması zor
-
@nemir1903 joao felix bence
-
@yersen_6
pozisyon ortasaha veya stoper (stoper öncelik)
fiyat sıkıntı değil artık
yaş ise deneyimli başı ve genç olursa iyi olur (<24 ve 28 yaş aralığı olursa çok iyi olur -
@k0zm0polit
Lodi Brezilya milli takımında oynuyor büyük ihtimalle oyunda Brezilyalı
22 yaş
83 gen
Brezilyalı
İspanyada oynuyor
Başka istiyor musun -
@yersen_6 sağol teşekkürler
-
@yersen_6
Bildiğim genç 16-15 yaşında oyuncu var mı? -
@spartacus_763 Bildiğim Almanya liginde çok iyi oynayan biri var ama osmdeki lisans sorunlarında onu alamazsın ama osmde olan 69luk sğa Angelo Gabriel var 16 yaşında 2004 doğumlu 21 aralıkta 17 olucak Brezilyalı brezilyanın liginde Santos FCde oynuyor osmde bulunan başka 16 yaş altı oyuncu var mı bilmiyorum ama psmde bulunmayan bildiğim başka oyuncular var
-
@yersen_6 Ben oyuna 1-2 hafta önce başladım iyi,ucuz genç oyuncular bilmiyorum bana önerebilir misin?
-
Oyuncunun dünya yıldızı sayılması için 100 ve üzeri olması yeterli mi yoksa Dünyaca tanınmış oyuncu mu olması lazım Messi ronaldo Neymar gibi. İngiltere sezon öncesi görevi için.
-
-
selamlar yıldız kulüpler ve tarih ligi a-b dışında takım güçlerinin eşit olduğu bir lig var mı acaba arkadaşlarla oynamak için