Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@TycoonWars OSM de kaşif sınırlandırıp gönderilirken işe yarayacak bilgiler sunmuşsunuz teşekkürler, ben ayrıyeten FM oynadığım için özellikle bu oyunculara bakacağım
-
@TycoonWars Wonderkid severim
-
oyuna ara vermiştim şimdi yeni başladım ama her şey değişmiş. Takım seçeceğim ama eskiden takım ismi aradığımızda boşta olan aradığımız takımlar çıkardı şimdi çıkmıyor mu ? özelden yardımcı olacak biri varsa memnun olurum
-
@hentbolcuu özeline yazdım kardes bakarsın
-
Arkadaşlar İtalya yada İspanya da hedefi düşük ama şampiyonluk kovalayabileceğim takım var mı? 343a oynamayı düşünüyorum
-
@Guerlain1903 hedefi düşük takımla 343 taktiği oynanmaz kardesım heleki kadro yapmadan asla oynayamazsın rakiplerin sağlam olursa kevgire çevirirler her maç en az 3 4 gol yersin
-
@Guerlain1903 benim sana tavsiyem italya liginden genoa veya torinoyu tavsiye ederim. kadroyu biraz düzersen başarılı işler yaparsın. tabii 343 oynarsan bu imkansız harbi kevgire çevirirler
-
@F.S.M.0.13 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@Guerlain1903 hedefi düşük takımla 343 taktiği oynanmaz kardesım heleki kadro yapmadan asla oynayamazsın rakiplerin sağlam olursa kevgire çevirirler her maç en az 3 4 gol yersin
Hocam o zaman İtalya'dan bana bi takım önerir misin taktikle birlikte
-
@cassano90 Torino'yla hangi taktikle oynayabilirim 433b kk olur mu?
-
@Guerlain1903 ligin ilk haftalarında 433 kk çok riskli olur 442a kk veya pas denenebilir, ancak kadronda iyileştirme yaparsan 433 kk yada yine 442a kk iyi gelir.
-
@cassano90 rica etsem 442 a için paslı oyunu detaylı yazar mısın forvetler def özellikte mi olsun Torino'yu alcam kesin akşama
-
@Guerlain1903 442 - A da ben kesinlikle kanatları kullan yapmanı tercih ederim. Forvetlerin defansif gücü daha yüksek olursa çok daha iyi olur. Özellikle orta sahaya daha çok iş düşüyor. Çok yönlü oyuncular tercih edebilirsin orta sahaya. Yani hem defansif hem de ofansif gücü yüksek oyuncular orta saha da daha başarılı olurlar diye tahmin ediyorum. Tam saha baskı ve alan savunması ile oynanabilir.
-
@cassano90 Torino için en uygunu bu mudur sence hiç seçtin mi Torino'yu
-
@Guerlain1903 yok torino ile hiç oynamadım ancak italyadan daha zor bir lig olan ingiltere liginde southampton ile oynadım ve bu sayede şampiyonluk yaşamıştım. orada işe yaramıştı bana. yine diğer menajerlerimiz de destek olurlar sana. bu benim şahsi düşüncem. ama işe yarar diye tahmin ediyorum. torinonun kadrosu başlangıca göre iyi bir kadrosu var. daha da geliştirilerek iyi bir takım haline gelebilecek bir takım. bence hiç düşünme
-
@cassano90 teşekkürler diğer arkadaşlardan da Torino için yardım bekliyorum
-
Bir arkadaş dybala yı gördüğünüz gibi alın yazmıştı.. Baktım da antrenman gelişimi yok denecek kadar az. Neye göre böyle yazdı?
-
@BeTo_GS Dybala yı kaç gücünde almıştın. Eğer 100 üzerinde aldıysan antrenmandaki ilerleme normalin altında olur...Ayrıca bir oyuncu her ligde aynı performanstada olamaz...Mesela deniliyorki; şu oyuncu şu kadar gol atar...Böyle cümleler yanıltıcı olur...