Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@lordcoach-38 Aslında kaşif biraz şans işidir. Yani istediğin oyuncunun bütün kriterlerini ayarlar, kaşifi yollarsın o kriterlere göre o kadar çok oyuncu olur ki, istediğin oyuncu değil de başka 3 oyuncu gelebilir.
Messi'yi istiyorsan şu şekilde arama yapabilirsin. Ama Messi'nin geleceği garanti değil, şimdiden söyliyim. :slight_smile:
-
@bilocan-bingul said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@lordcoach-38 ben Fenerbahçe ye şaşırdım en çok yapılan transferlere rağmen hedefi 4
Her ne kadar çok transfer yapmış olsa da, bir çok oyuncu ayrıldı takımdan. Özellikle değeri yüksek olanlar ayrıldı.(Sow,Kjaer,Lens) Mevcut olan oyuncuların bir çoğunun da gücü azaltılmış ve yaşı ilerlemiş. Yeni gelen oyuncuların ise yaşı büyük ve güçleri düşük olduğundan değerleri düşük oluyor. Böylelikle kadro değerinde çok geride kalıyor diğer takımlara göre.
-
@dogukan-bor haklısın kardeşim ama aslında 4 olması kadar da kötü değil
-
@bilocan-bingul said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@dogukan-bor haklısın kardeşim ama aslında 4 olması kadar da kötü değil
Bana göre gerçek hayatta şampiyonluk hedefi olan bir takımın oyunda hedefi 4 olması bence kötü bir şey.
Senin için oyunda hedefinin 4 olması o hedefe ulaşmanın daha kolay olmasından iyi sanırım.
-
@dogukan-bor aynen o anlamda dedim zaten ama şaka biyana aynı şey bjk nin başınada gelmişti transfer sezon bitmediği zaman hedefi 3 tü ama sonra transferlerle 1 olmuştu
-
1)beyler iniesta ve pique nasıl oyunda ? yorumları alayım.
2)aynı yaşta ve aynı güçte olan oyuncuların antrenman gelişimi farklı olabilir mi?
3)en kısa süreli lig hangi lig bilen var mı -
@xkralordx Sadece 3. Soruna cevap veriyim
En kısa süren ligler 8 takımlı liglerdir.
Azerbaycan
Ermenistan
Estonya vb. -
@xkralordx 1.iniesta 95 pique 93 gucunde tecrübeleri gayet iyi durumda
2.evet gösterir mesela kalecinin gelişim yüzdesi forvet,orta saha ve defanstan daha fazladır
3.Ermenistan, Arnavutluk,Litvanya,Belçika 2.ligi gibi ligler
-
aynı mevkideki adamlar için sormuştum
-
@xkralordx normalde ayni gelişirler ama biri sanş eseri %100 gelişirken öbürü gelisemez
-
Bu başlığı yeni açılmış sandim ya
-
Merhaba, Beşiktaş'ı aldım sö. 3. gündeyiz ve takımdaki 3 tane forveti sattım. 433b taktiği ile oynamak istiyorum, kanat oyunu, bekler ileri yaptım şimdilik. Pres %60 hızlı oyun duruyor şimdilik.
Bu taktikte şunu şunu yap diyebileceğiniz birşey var mı yoksa bu şekilde başarı gelebilir mi ?
Bir de Tielemans gibi genç ve yüksek güçte oyuncular arıyorum. Bana öneri yapabilir misiniz?Bu arada oyuncuları getirtmek için ne tür ayarlar yapmam gerektiği lazım.
60m para var şuanda.
Teşekkürler, iyi forumlar. -
@berdin1234
433 kanat da defans sabit olursa daha iyi olur.- 90+ GÜÇ çok yönlü ve 24< yaş yaparsan iyi oyuncular gelir.
-
Ana hesabım için az takımlı bir lig arıyorum, önerisi olan var mıdır ?
-
@berdin1234 estonya-karadağ-gürcistan-arnavutluk
-
beyler di maria nasıl iş yapıyomu ?
-
This post is deleted!
-
dybalayı 4-3-3 b'nin sağında veya solunda oynatmak istiyorum manchester unitedda nasıl iş yapar mı ingilterede
-
Merhaba @berdin1234 Arnavutluk ligi 10 takımlı bir lig size uyarsa düşünebilirsiniz. İyi oyunlar.