Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@chromestar24 bizden mantıksız bir şey çıkmaz
@manhay özellikle son zamanlarda gerek forumda gerek başka blok sayfalarında şu soruları görüyorum
örnek verecek olursak akşam Galatasaray ile maçım var beşiktaş taktiği var mı
cevap olarak 433 a oyna bu kadar
ama sorulmuyor rakip ne çıkıyor kadro değeriniz nedir rakiple maç kimin sahasında saha avantajın var mı direk yapıştırılıyor cevap
bende kendi kendime düşünüyorum ya biz abartıyoruz bu oyunu yada millet işi çözmüş biz acemi kalmışız
yada başka bir soru kaşiften adam geldi ahmeti mi alayım mehmeti mi alayım
cevap olarak ahmeti al bende şu kadar gol attı şu kadar asist yaptı
be kardeşim önerdiğin oyuncu senin oynattığın sisteme uydu belki tavsiye eetiğin kişiye uymayacak bu kadar kesin nasıl konuşabiliyorsun
garip bir durum ben çözemiyorum açıkçası ? -
@f-s-m-0-13 abi bu durumu çözmek için İsviçreli bilim adamlari gerekli çalışmaları sürdürüyor. En iyi orta saha pogba ve en çok asisti de kroos yapıyor abi bu adamları bulunca kaçırma bu da benden sana bir jest olsun
-
@f-s-m-0-13 bence biz oyunla gereksiz çok fazla ilgileniyoruz taktik dehası resmen adamlar direk 433 a oynaması gerektiğini bliorsa o adamı bulup elinden öpmek lazm.
-
Ben şey sorucam
Defansif özelliği yüksek forvetleri açıkta
Hücum gücü yüksek oyuncuları bekte oynatmak faydalimidir
Bide 433 kanatlar oynarken kanatlara neye göre oyuncu koymalıyız -
@ZzHuNTéRz Kardeşim zaten öyle yapman gerek o dediğin mantıklı yani öyle oynat.
-
@zzhuntérz 433 sisteminde kanatlara hücüm gücü yüksek adamları koymak gerekir
çünkü 433 kuracak kadronuz varsa ve kanat oynuyorsanız size defans özelliği olan değil ofans özelliği adamlar gerekir -
bir şey soracağım alt ligler dünya egemenliğine dahil mi takım seçme yöresinde katkısı yoktur yazıyor
-
@shikato0741 kardeşim büyük takımlara karşı illa boss coin kullanmaya gerek yok sık sık al sat yaparak bide takımı hazırlık4te alırsan büyük takımlara karşı savaşabilme yetisine takımlar kurabilirsin ama bencede özellikle savaşlar için kaşif en azından 5-10 coin arası miktara düşebilir
-
@f-s-m-0-13 aynen
-
Merhaba,Ben bir kulüp alıcamda içinde çok genç oyuncusu olan ve geliştirebiliceğim bir takım arıyorum,ayrıca yenilmemezlik taktiği söylermisiniz
-
@carloslay kardeşim sana tavsiyem genç futbolcularla dolu takim yerine al satlara önem vermen yoksa 19 20 li yaşlarda 50 60 lik oyuncular işini görmez bunları geliştirmeye çalışsan bile fayda etmez
Diğer konuya gelecek olursak öyle bir taktik yok belki bunu YouTube veya bazı bloglarda görmüş olabilirsin
Sana kim var diyorsa gir profiline sıralamasına bak profilinde kaç galibiyet kaç mağlubiyet var ona bak
Zaten ne demek istediğimi anlarsin -
@f-s-m-0-13 aynen abi youtubeda sırf izleyici kasmak yenilmezlik taktiği falan diyorlar
olsa biz kullanırız zaten -
@bilal-tendürek1 zaten profillerine girersen bir çoğunun Multi hesaptan hileden banlandigini göreceksin kardeşim
-
selam beyler andre silva'yı 4-3-3 A da oynatıp verim alan var mı takımım bilbao kanatlarda muniain ve inaki williams var
-
Bugün kendi ligimden bir takımdan oyuncu aldım ucuz ve onu transfer listesine koymak istediğimde bu bildirimi aldım.Daha önce oynadığımda al sat yapmakta bir sıkıntı yoktu şuan bu durum hileye hurdaya mı giriyor?Ben bu aldığım oyuncuyu transfer listesine ekleyemeyecek miyim?
You can't add this player to the Transfer List because you bought him from a manager in your league on this matchday.