Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@fealtomyfeel transfermarkt tan oyuncuların gerçek mevkisine bakıp oynayabilirsin, evet solda
-
@holysilvernight said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Tavsiye edebileceğiniz genç futbolcular kimlerdir?
Forvet Olarak Ortalama bir takımda iseniz Munir el haddadi ortalama üstü bir takımdaysanız Alaacer(Barça'da) önerebilirim
eğer küçük bir ligde örneğin afrika liglerinde iseniz. Ezequiel Ponce 18 yaşında ve gücü 72 olması gerek.-Mansilla.
Orta sahada ortalama takımlarda onaziyi alıyorum 72 olması gerek gücü.
Defansta vazgeçilmezim Alessio Romagnoli beck olarak Denayer.
Kalede donnarumma ya da sevilladan Rico.s Biraz tuzlu kendisi. ve Macey 22 yaşında 70lik güzel bir kaleci, MatheniaTakım olarak Türkiye de güncellemeden önce Antalya vazgeçilmezdi 2 kere şampiyon oldum şuan başakşehiri deniyorum önerebilirim.
Ama Trabzonda da çok genç bir kadro var.
İngilterede Leic Soump.
Almanya da Wolsburg.(Defans sıkıntısı çekersiniz)
İspanyada Sevilla Hedefi 4ellerine sağlık kardeşim doğru tespitler. biraz futboldan anlayan insanlar zaten her takımda kayda değer başarılar alırlar
-
Aynı gucteki kalecilerden genç olan mı yoksa yasli,tecrübeli olan mı daha iyidir?
-
kaptan olarak en yaşlı oyuncunun mu yoksa forvetteki en iyi oyuncunun mu seçilmesi yararlıdır?
-
Göztepe takımını aldım.Takımımın ortalama gücü 65-80 civarı, bütçe sıkıntım var biraz, fiyat bakımından beni sıkıntıya sokmayacak ve göztepe takımında verim sağlayabilecek oyuncular önerebilirmisiniz arkadaşlar
-
@sersery35 hangi takım olursa olsun takımdaki oyuncu sayını her daim 22 olarak tutup sürekli al sat yapıp her transfer simülasyonuna 4 oyuncuyu listeye çıkartırsan kadro geliştirmeyi rahatlıkla yapar bütçe oluşturmada sıkıntı yaşamazsın
-
Stoper - 87 - Jonathan Tah (22) - Leverkusen
Stoper - 86 - Clement Lenglet (22) - Sevilla -
Lafont ve Donnarunma dışında tavsiye edebileceğiniz bir kaleci var mı?
-
@comfortablynumb1903 picford Özer b.
-
@comfortablynumb1903 onana ve meret
-
@comfortablynumb1903 scuffet de iyidir udineseden
-
Bu soru da uzun zamandır aklımda.
Mesela tüm oyuncularımız 90, rakibimizinkiler de 80. Paslı oyun oynuyoruz ve doğal olarak 90lık forvetler şut çekiyor.
Bir de kalitesiz bir ligimiz var. Bizim oyuncularımız 70, rakip 60.
Şimdi diyelim iki durum için de tüm şartlar aynı, rakibin taktiği bizim taktiğimiz vs.
Kalitesiz oyuncular kesinlikle daha fazla kaçırır gibi bir şey söyleyebilir miyiz? Yoksa oyuncuların güçleri ile performansı ligin kalitesine göre değişir mi? -
@comfortablynumb1903 Lige göre değişmez , Futbolcu gücüne göre değişir 100 de olsa kaçırır şut ama 70 likten kat kat iyidir güç açısından
-
@cnytakn Bu dediğinizden güçsüz takımlar ile daha çok kaleyi görünce vur gibi defansif taktikleri denemeliyim, yorumunu çıkarabilir miyim.
Sonuçta rakip de savunamıyorum diye paslı oyun veya kanatları kullanın bir eksisi olacağını pek düşünmemiştim ama uzun süredir kafamı kurcalıyordu bu soru -
@comfortablynumb1903 güçsüz takımlarda evet genelde kgv kullanılır ama forvet ortasaha iyi olmazsa pek işe yaramaz
-
@comfortablynumb1903 kgv taktiğinde yaşlı oyuncuların skora katkısı çok olmaktadır. gol yememek ve yenilmemek için defansif kgv 451, çok gol için kgv 442b ve 352 ile oluyor. 2010 öncesinde bu oyunu oynayanlar iyi bilir başarı genelde 433 kk ve 451-541-352 kgv ile gelirdi. paslı oyun pek kullanılmazdı. uzun top, kontra atak taktiklerini başarı hedeflemeyen zayıf menajerler kullanırdı. Oyun formatı gelişmiş.