Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@GS_METECAN doğru 100 üzerine çıkan futbolcunun gelişme oranı düşer ,bazen futbolcunun bulunduğu mevkinin seçimi bile etki eder yada arkasında.önünde oynayan futbolcunun gücü performasn olayında belirleyici faktör olur
-
@GS_METECAN said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@BeTo_GS Dybala yı kaç gücünde almıştın. Eğer 100 üzerinde aldıysan antrenmandaki ilerleme normalin altında olur...Ayrıca bir oyuncu her ligde aynı performanstada olamaz...Mesela deniliyorki; şu oyuncu şu kadar gol atar...Böyle cümleler yanıltıcı olur...
Almadım. Kaşiften çıktı..
-
@mrtgll33 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@BeTo_GS Antreman sahanız ne durumda kaçıncı seviyede ? Bu da önemli bir etken.
Henüz 1.seviye ama Dybala ile gelen Icardi nin gelişimi 80% lerdeydi.. Bende onu aldım
-
@mrtgll33 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@BeTo_GS Antreman seviyesi 3 olunca daha iyi gelişirler ama
İlk stad mı, antreman mı daha önemli sence?
-
@mrtgll33 bende aynen böyle yapıyorum abi ben bide aldığım takımlarda genellikle fikstüre bakıyorum büyük takımlarla olan maçlarım eğer son haftalara doğruysa antrenman tesislerini geliştirip sahayada vakit buluyorum bunun ekmeğini ben en çok malaga takımında yedim
-
@Bilocan-Bingul Bende aynı mantıklı yapıyorum uzun liglerde güçlü takımlarda.
-
Liglerde mp durumu değişiyormu yoksa her ligde mp oranları aynımı?
-
@Bayram-Karakuş Nasıl yani mp durumu ?
-
@Bayram-Karakuş MP oranlarını etkileyen lig değil, rakip takımın hedefi/menajeri/aktifliği önemlidir. Almanya İspanya Brezilya vb bütüm ligler olarak eşdeğerdirler. Yukarda yazdıklarım etkendir lig değil.
-
Kagawa derim. Dortmund ile neredeyse tüm ortasahalarım 90 üstü fakat kulübü alıp yaptığım 5 maçtan sonra hiçbirinin Kagawa olamadığını anladım. 86 Gücünde fiyatı da yüksek değildir. Kulübü lig başladıktan sonra aldım, aldığımda kulüp 9. olmasına rağmen Kagawa gol krallığındaydı şimdi de hem gol krallığında 2. hemde asist krallığında lider.
-
Forvet için ise Lemar. Monacoda oynuyor ve 85 gücünde. Ben bu 21 yaşındaki adamdan çok yararlandım, 12 maçta 19 gol 2 asistle oynuyor
-
@babuşthekıro Lemar iyi gelişen oyunculardan.
-
Yeni bir defans keşfettim. 20 yaşında antremansız 86 olarak geliyor. Adı Christensen, Monchenglad'bah'ta oynuyor. Antreman gelişimi ilgimi çok çekti, tek antremanla %60 gelişim gösteriyor