Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Fenerbahçeliler 07 ekibi kurdum bütün fenerlileri beklerim
-
@Antalya-2007 bunun için Ekibe Alım Başlığı'nı kullanmalısınız.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/187/ekibe-alım-başlığı/516 -
Beyler Alexander Arnold normalde sağ bek diye biliyorum oyunda bekler ileri çıkan olarak sınıflanıyor. Arnold iki yönlü olarak belirtilmiş. Arnoldu sağ bek mi oynatmak daha mantıklı yoksa normal defans mı?
-
Arkadaşlar sahadaki yaş dengesini ayarlamak için 2-3 30 yaşlı oyuncu yeter mi ilk 11’de?
-Kadroda 2-3 deneylimli olduğunda forvet 3lüsü 21 yaşında olsa yine de denge ayarlanmıs olur mu?
-
@Eren-Erulutekin benim fikrim ilk 11'de 1-2 tane kaptan seçilebilecek yaşlı kaliteli oyuncu bulunması yeterli.
-
@Eren-Erulutekin defansına ve orta sahana 1 er tane tecrübeli isim katmak senin için verimli olacaktır.
-
This post is deleted!
-
@Hypograt İngiltere'de H13 Brighton ve H10 Wolverhampton
İtalya'da H13 Bologna
İspanya'da H16 Mallorca ve H10 Espanyol
Beklentilerinizi karşılayabilecek takımlar. -
@Hypograt Aston Villa
-
iyi akşamlar herkese benim bir sorum olacaktı.
4-3-3 taktiğiyle oynayanlar ileri 3lünün sağ ve sol kanatlarına defans gücü daha iyi olan forvetleri koymanın daha verimli olduğunu söylüyorlar. Peki aynı durum 4-2-3-1 deki kanatlar için de geçerli mi? yani defansı iyi olan orta saha oyuncularını mı kanatta oynatmam daha verimli olur?
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar. -
@heretic14 Forvetler için defans gücü yüksek olanlar kanat forvet oluyor, evet. Ancak aynı şey orta sahalar için geçerli değil çünkü iki kanatta oynayan oyuncuların ofansif oyuncular olması gerekiyor. Defansif gücü daha yüksek olan oyuncuları 5li orta sahanın geri kısmına yerleştirirseniz bu şekilde daha çok verim alabilirsiniz.
-
Lig ve takım farketmeksizin her seferinde aynı katkıyı aldığınız orta saha ve forvet oyuncularına örnek verir misiniz?
-
@Keykubat54 her seferinde oyuncu isminin bir şey ifade etmediğini söylesem de en çok ve düzenli olarak katkı veren iki oyuncum var. Orta saha olarak Aster Vranckx çoğu ligimde gayet iyi asist sayılarına ulaşırken forvet Naci Ünüvar ise takımın açık ara en golcüsü oluyor.
-
@saitsait60 benim aradığım da isim yapmış oyuncu değil kardeşim. Taktiklerle uyum sıkıntısı çekmeyecek kişi arıyorum. Elimizdekileri oynatmasını gayet iyi biliyoruz evvelAllah.
-
@Keykubat54 aynı şey
-
arkadaşlar puan kasmalık lig ve takım öneriniz var mı en kısa lig hangisi?
-
@saitsait60 önerdiğiniz oyuncuları nasıl bulup, alabiliriz?
-
@İbrahim-Gökdeniz-Çalış selam,
teknik ekip menüsünde, kaşif bulunmaktadır.
oyuncunun özelliklerini kaşife bildirip, kaşif ile getirtebilirsin.