Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
selam beyler kaşiften coutinho, james rodriguez ve de bruyne geldi 4-3-3 A da hangisi faydalı olur kullanan var mı? Takım Athletic Club
-
@whitemamba24 olabilir
-
@sultangazililer1 olabilir derken hangisi hocam ?
-
4-3-3 B paslı oyunda, ileri forvet için en iyi adam kim? Golleri hep kanat forvetler atıyor. Santrafor gol atamıyor kimi aldıysam.
-
@aslan_cemal santrafor olarak bende h.kane ve mhappe çok gol atmıştı ama 433 te kanat oynarım ben.
-
@aslan_cemal belotti
-
Merhaba iyi günler herkese benim bir sorum var da mesela şimdi oyuna yeni bir takım ile başlıyoruz o takıma en iyi taktik hangisi nasıl belirliyorsunuz? Her takımın her ligin kendi taktiği var mı varsa nerede yazıyor?
-
Merhaba bugün yeni lige başladım sezon öncesi dönemdeyim lyonu aldım ilk maçım Monaco ile. Şimdi ben takım için neler yapmam lazım taktik diziliş kafama göre mi belirleme yapacağım lyon için
-
@dember7 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Merhaba bugün yeni lige başladım sezon öncesi dönemdeyim lyonu aldım ilk maçım Monaco ile. Şimdi ben takım için neler yapmam lazım taktik diziliş kafama göre mi belirleme yapacağım lyon için
Yukarda cevabını verdim
-
Merhabalar. 4-3-3 b kanat oynatıyorum. Kaşiften orta sahaya 23 yaşından genç 90+ üç oyuncu almak istiyorum. Tanesi kaça gelir tahminen? Kenarlar için ofansif, orta için defansif mi alayım? Benim elimde Bentaleb diye 22 yaşında 89-91'lik bir oyuncu var. İş yapar mı?
Forvette de hücum gücü yüksek olanları kanatlara koyuyorum. Hepsi de ofansif forvet. Defanslarının da mı olması gerekiyor? -
@bad009 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
defansif forvet diye buna denir
Bu forvette oynarsa defanstan ileri gitmezki. Defansif forvet değil de ofansif defans demek daha dogru olur buna..Oyuncu güncellemesi hatasımı acaba bu..
-
Merhaba Giresunspordayim. Kadro degerim 140m ve elimde 20m para var bana güzel gol atan 25 30 yaslarinda forvet söyler misiniz? Eger ucuz ise üstüne defans oyuncusu alcam
-
@atillaturker Leipzig te Poulsen var seni iyi götürür o forvet .
-
Kaşiften Oyuncu getirtmek kesin değil ama yinede sormak istiyorum
Messi nin gelmesini sağlamak için hangi kriterleri girmeliyiz -
@zzhuntérz said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Kaşiften Oyuncu getirtmek kesin değil ama yinede sormak istiyorum
Messi nin gelmesini sağlamak için hangi kriterleri girmeliyizFlood için özür dilerm Dybala icin ayarlar ne olmalı
-
Arkadaşlar 17 yaşında oyuncu aldım onu antrenman ile geliştirdim öncesinde çok kolay artıyordu şuanda gücü 80 oldu ve gelişimi neredeyse yok sayılır boss coin ile seri seri antrenman yaptırdım %10 artıyor daha 80 deyken sebebi nedir bunun çok daha kolay bir şekilde artması gerekmiyor mu hatta yarı yarıya 17 yaşında daha 22 yaşındaki oyuncum bile daha hızlı gelişiyor 80 olmadan önce çok hızlıydı şimdi sanarsın gücü 110 ve hiç artmıyor nerdeyse sebebi nedir
-
Kaşiften gelen kaleciler 24 ve 23 yaşında: Ederson, Pickford, Areola. 23 yaşındaki Pickfordu almalı mıyım? Oyuna tekrardan başladım, eskiden oynarken 20 yaşının üstünde oyuncu almazdım. Geliştirmekte sorun yaşar mıyım?
-
selamun aleykum 2013te başlayıp 2015 te bırakmıştım baya bi aradan sonra tekrar başladım ve bi hayli değişmiş orta saha sağ veya sol tavsiyesi almak istiyorum önermek istediğiniz oyuncu varmıdır ?