Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@sirmehmetali selamunaleykum bişey sorucam şimdi orta sahayı her şeyi hep en yüksekle doldurmak yanlış mı yani. Atıyorum 96 96 96 olan yerine 96 96 def 40 koymak daha çok mu gol artırır bunlar fark ediyor mu
-
@kobilyane Aleyküm selam. Dostum sorunu daha anlaşılır bir şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Anladığım kadarıyla bir cevap verecek olursam, orta saha oyuncularını nasıl tercih etmek gerektiğini soruyorsun. Öncelikle her oyuncuyu kendi mevkisinde oynatman gerekiyor aksi taktirde daha az verim alırsın. Dizilişine göre de hücuma yakın oyuncularını daha ofansif orta saha oyuncularından seçmen daha çok katkı almanı sağlar.
-
@sirmehmetali şöyle diyeyim 4 lü defans oynuyorum. Sağa ve sola hücumu en yüksek oyuncuları koyuyorum. Ortadaki iki yere koyduğum oyuncuların hucumunun düşük olması daha mı verimli oluyor defans adına.
-
@kobilyane Bek oyuncularını hücumu yüksek oyunculardan seçmen, stoperleri ise hücumu düşük oyunculardan seçmen oyuncuların maç içinde daha yüksek performans göstermesini sağlayacaktır.
-
@muhammet-talha-turan-61 ARNAVUTLUK yada Gürcistan da hedef son olan takımları alabilirsin kısa bir lig istiyorsan.
-
League:İtaly
League name: class16
Hazırlık öncesi sezon yok
Boş takım:12
Maçın başlamasına 10 saat herkesi bekliyorum -
mbappeyi almayın abi 101 gücü var şuan 5 6 mac oynadı 0 gol 1 penaltı kacırdı
7 6 5 oyniyor sağ kanata koyuyorum yok gol atmıyor ortaya koyuyorum yok gol atmıyor yanındaki adamlarda salah(101)dembele(97)williams(90) anlamadım gitti aklınız varsa almayın bu oyuncuyu -
@atillaturker Benim bulunduğum ligde Mbappe 17 maçta 11 gol 4 asist yapmış bi takımda kötü oynadi diye kötü oyuncu olmuyo bence
-
Merhaba arkadaşlar iyi bir ofansif yada defansif orta saha önerisi olan varmı ve yabancı farklı bir lig önerisi olan
-
This post is deleted!
-
@the-cain On Numara olarak Coutinho'yu öneririm. Barcelona - 25 yaş - 95 güç
Önlibero olarak ise Milinkovic-Savic Sergej. Lazio - 23 yaş - 93 güç
-
@atillaturker kardeş sen oynatamıyorsun mbappe bende 26 maçta 29 gol 8 asistle oynadı
-
arkadaşkalr telefonun saat ayarıyla oynadım geri düzelttim bu sırada kaşif yoldaydı şimdi kaşif döndü ama kaşif sonuçlarını alacağımda hata veriyor ne yapmam lazım
-
Gençler 30m'den daha az fiyata iyi bir defans önerisi olan var mı? Arsenalim
-
Stoper için;
John Stones 91 güç 23 yaş
Marquinhos 92 güç 23 yaşBek için;
Sergi Roberto 93 güç 26 yaş
Kimmich 92 güç 23 yaş
Alaba 92 güç 25 yaş