Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Arkadaşlar 21 yaş altı gücü 80+ olan kaşif gönderilecek iyi oyunculardan yazabilir misiniz?
-
-
@revengeiscoming teşekkürler..
-
Pogba'nın oyun başında orjinal hücum,defansif gücü ve değeri kaç bilen var mı?
-
@saitsait60 Teşekkürler
-
Burası sormak için doğru yer mi bilmiyorum ama sorayım.Southamptonla oynuyorum 8 maçta 24 puan aldım.2. sıradayım 1. sırada m.city var.Ben 14 gol atıp hiç gol yemedim.Kadrom biraz dar.18 tane oyuncum var ama bir tanesi 70lik bir kaleci.Ortasahada 102lik havertz var diğer ortasahalarım 90 civarı.Sadece 3 forvetim var dembele 100 diğerleri 89 ve 86.defansta da 102lik gimenez var.Havertzi satıp iki tane 95 puanlı orta saha ve forvet alsam nasıl olur?Diğer sorum da hücum gücü düşük defanslar bek oynasa sorun olur mu?
-
@florian-hectar Taktikler kısmına yazarsan daha yardımcı olurlar ama cevabı vereyim. Defansını geride oynattığın sürece Problem olmaz. Kadronu dengeli bir şekilde yükselttmen çok önemli eğer havertzi satıp o dediğini yaparsan sat ama satılmaz. Bence kademeli ilerlesen daha iyi olur senin için kadro kalitesi olarak. Al-Sat işlerini 90 altı oyuncular alarak yapabilirsin para kazanmak için.
-
Merhaba ligde geçen br menajer hile yapmıştı sikayet etmeme ragmen atılmadı tekrar sikayet ettiğimde ise zaten atıldığı söylendi ama menajer hala ligdeydi atılmamıştı yardım edebilirmisiniz
-
@saitsait60 delight 20 yaşında değeri 89 olması lazım
-
İsim olarak orada burada opsiyon aramak yerine, her pozisyon için 24 ve altı yaşında listeden oyuncu kapın bence kaşife gerek yok. Kaşif lüks işi. 15 boss coin kolay kasılan bir şey değil. Kaldı ki bunu sürekli kullanmak..
Önerim coini antrenman kampına saklamak, onu da kupa maçlarında rakibe karşı kamp olarak kullanmak.
-
Sayın adminler şampiyonlar ligi turnuvasında kazanma sıralaması olsun daha çekişmeli olur
-
@Florian-Hectar hücum gücü düşük defansları bek oynatacaksan defans stilini "geride kal" olarak ayarlaman gerekir.
-
Arkadaşlar almanya liginden Havertz'i almak istiyorum da kaşifte nasıl aratmalıyım? Almanya ligi yok bildiğiniz üzere.
-
@Görkem-Deniz-Çoban Almanya olmasa bile seçeneklerden milliyeti Alman 80-89 arası yaşı <25 ve ofansif ortasaha seçerseniz gelecektir, lig seçeneğine dokunmayın.
-
@RevengeisComing Teşekkürler. Önerebileceğim 30+ fırsatçı forvet var mı kaptan lazım takıma full genç oldu takım.