Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Kaşiften gelen kaleciler 24 ve 23 yaşında: Ederson, Pickford, Areola. 23 yaşındaki Pickfordu almalı mıyım? Oyuna tekrardan başladım, eskiden oynarken 20 yaşının üstünde oyuncu almazdım. Geliştirmekte sorun yaşar mıyım?
-
selamun aleykum 2013te başlayıp 2015 te bırakmıştım baya bi aradan sonra tekrar başladım ve bi hayli değişmiş orta saha sağ veya sol tavsiyesi almak istiyorum önermek istediğiniz oyuncu varmıdır ?
-
@emreeeesezeen sanches var 20 yaşında iyi gelişiyor kaşifte gelirse kesin al
-
Toulouse da lafont diye bi kaleci var yasi 18 ya da 19 du ben barcelonaya almistim 5 milyona cok guzel gelisiyor 90 yapip 30 a satmistim oneririm
-
@gökhangalata denicem teşekkür ederim
-
Server seçenekleri yok artık ya hangi Türkiye veya başka lige girsem istediğim takım olmuyor şansıma eskiden 2015 2014 yılları süperdi istediğim takımı alıyordum server modu hala var mı nerde bilen söylesin birde 10 m'e 23 yaşına kadar olan bir forvet önerin şimdiden tşk:man_juggling_tone5:
-
Ligim yeni bitti ingiltere ve fransadan orta seviye veya kümede kalma seviyesinde hangi takımları önerirsiniz
-
@mentos021 stoke city ile sürpriz yapabilirsin
-
Dele alli tek geçerim
-
@can-bey97 Kardeşim, asistçi bir oyuncu istiyorsan bentaleb'i,Kovacic'i, öneririm.Golcü diyorsan N'zonzi.
-
İspanya liginde orta seviyeleri hedefleyen takımlardan hangisini önerirsiniz ? Kadroyu geliştirip ve biraz da taktikle şampiyon olabilecek bir takım var mı ?
-
Oyundaki en yüksek oyuncu sayısına sahip takım hangisidir ?
-
This post is deleted!
-
Merhaba @lord-bloodraven
433 kanat oynayacaksaniz defansif gucu yuksek olanlari kanata koyarak daha cok verim alabilirsiniz. Defansif gucu olmayanlar ise yani pivot forvet dedigimiz cinsten olanlar yani santrafor 3 lu forvetin tam ortasina alabilirsiniz. Iyi forumlar
-
Hocalarım Avrupadan Güçlü Ve Zayıf Takımlar Söyleyebilirmisiniz Lütfen Yalvarırım