Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Merhaba arkadaşlar,
Futbolcu tavsiyeleri hakkında buradan konuşabilirsiniz.
Tavsiye edebileceğiniz genç futbolcular kimlerdir?
- Kaleci olarak Courtois tavsiye ederim. gibi...Takım önerileri hakkında buradan konuşabilirsiniz.
İngiltere liginde hedefi düşük kadrosu iyi bir takım önerir misiniz.?
- Evertonu (hedef:7) öneririm.Oyuncu gelişimi hakkında buradan konuşabilirsiniz.
Not:110 ve üzeri olan oyuncuların gelişimi yavaşlar.Genç oyuncular yaşlı oyunculara nazaran daha iyi gelişirler.
Server Önerileri hakkında buradan konuşabilirsiniz.
Fransa Ligi için hangi serveri önerirsiniz.
-Zlatan serverini öneririm.Forum kuralları çerçevesinde keyifli forumlar...
-
@BABAYİĞİD-aslantepe said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Merhaba arkadaşlar,
Futbolcu tavsiyeleri hakkında buradan konuşabilirsiniz.
- Kaleci olarak Courtois tavsiye ederim. gibi...Takım önerileri hakkında buradan konuşabilirsiniz.
İngiltere liginde hedefi düşük kadrosu iyi bir takım önerir misiniz.?
- Evertonu (hedef:7) öneririm.Oyuncu gelişimi hakkında buradan konuşabilirsiniz.
Not:110 ve üzeri olan oyuncuların gelişimi yavaşlar.Genç oyuncular yaşlı oyunculara nazaran daha iyi gelişirler.
Server Önerileri hakkında buradan konuşabilirsiniz.
Fransa Ligi için hangi serveri önerirsiniz.
-Zlatan serverini öneririm.Forum kuralları çerçevesinde keyifli forumlar...
Eline sağlık dostum herkes için hayırlı uğurlu olsun
@mrtgll33 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@BABAYİĞİD-aslantepe Eline sağlık kardeşim yeni başlık hayırlı olsun
Açılış benden olsun, takım önerinizi nedir uzun liglerde iyi puan alabilceğim ?
Birleşik Amerika Devletlerinde Hedef 16.lık Toronto FC yi öneririm kardeşim. :thumbsup_tone2:
-
Forvet Olarak Ortalama bir takımda iseniz Munir el haddadi ortalama üstü bir takımdaysanız Alaacer(Barça'da) önerebilirim
eğer küçük bir ligde örneğin afrika liglerinde iseniz. Ezequiel Ponce 18 yaşında ve gücü 72 olması gerek.-Mansilla.
Orta sahada ortalama takımlarda onaziyi alıyorum 72 olması gerek gücü.
Defansta vazgeçilmezim Alessio Romagnoli beck olarak Denayer.
Kalede donnarumma ya da sevilladan Rico.s Biraz tuzlu kendisi. ve Macey 22 yaşında 70lik güzel bir kaleci, MatheniaTakım olarak Türkiye de güncellemeden önce Antalya vazgeçilmezdi 2 kere şampiyon oldum şuan başakşehiri deniyorum önerebilirim.
Ama Trabzonda da çok genç bir kadro var.
İngilterede Leic Soump.
Almanya da Wolsburg.(Defans sıkıntısı çekersiniz)
İspanyada Sevilla Hedefi 4 -
@HolySilverNight güzel paylaşım kardeşim eline sağlık
-
Merhaba arkadaşlar. Oyunda şimdiye kadar kendi takımlarımda ve oynadığım liglerdeki istatistik olarak sağlam oynayan oyunculardan oluşan ve yeni başlayan yada tavsiye arayan arkadaşlar için ufak bir derleme yaptım. Sizlere tavsiye edebileceğim 17-26 yaş arası futbolcular şunlar;
- Kaleci olarak; Donnarumma (17), Perin (23), Oblak (23), Courtois (24), Rico (23), Ter Stegen (24)
(Not: Bu kalecilerden herhangi birisini transfer listesinde gördüğünüzde gönül rahatlığı ile transfer edebilirsiniz. Artı olarak hepsi de antremanlarda çok güzel gelişim gösteriyorlar. Özellikle bana göre Perin, Rico ve yaşı itibari ile Donnarumma muazzam gelişiyor)
- Defans olarak; Carvajal (24), Stones (22), Kurzawa (24), Tah (20), Bellerin (21), Alaba (24), Shaw (21), Marquinhos (22), Guerreiro (22)
(Not: Kanatları kullan taktiği kullanıyorsanız Carvajal, Kurzawa, Bellerin, Alaba, Shaw ve Guerreiro mükemmel oynar. Hem gol hem asist katkısı sağlarlar.)
-Ortasaha olarak; Weigl (21), Pjanic (26), Tielemans (19), Kroos (26), Hazard (25), De Bruyne (25), James Rodriguez (25), Sanches (19), Pulusic (18)
(Not: Özellikle kornerleri James Rodriguez, Pjanic, Kroos yada De Bruyne' e kullandırmanızı tavsiye ederim.)
-Forvet olarak; Sterling (21), Morata (24), Dybala (22), Kane H. (23), Neymar (24), Griezmann (25), Gabriel II (20), Icardi (23), El Haddadi (21), Lacazette (25)
(Not: Hepsi alınması gerekenler sınıfındaki oyuncular ama özellikle Morata ve Dybala'yı transfer listesinde gördüğünüzde kaçırmayın derim.)
Tabiki daha bu listeye eklenmesi gereken bir sürü oyuncu vardır. Ancak baştada belirttiğim gibi bunlar benim kadromda bulunan yada oynadığım liglerde önemli işler yapan oyuncuların derlemesidir.
Herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.
-
@mrtgll33 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@Hkn-Şhn emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim @mrtgll33
Elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık. Eğer diğer arkadaşlara biraz da olsa faydası dokunursa o zaman ne mutlu bana -
çok sağol abi
-
@Eda3416 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
çok sağol abi
@Sultangazililer1 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@Hkn-Şhn Emeğine saglık
Eyvallah sizlerde sağolun arkadaşlar
-
arkadaşlar server seçme konusunda degişiklik var mı
-
yani server seçebiliyormuyuz
-
Hkn Şhn- emeğe saygı bravo kardeş
-
sunderland hedef 16.lık ama ilk 5 e rahat girer. süper menajer puanı veriyo
-
@F.S.M.0.13 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Hkn Şhn- emeğe saygı bravo kardeş
Eyvallah sağolasın kardeş
-
Eskiden "mp kasılan" ligler, takımlar vardı. KF Elbasani, Mezòkovedś (yanlış yazmış olabilirim ) bunlar gibi kısa haftalı liglerden önerebileceğiniz takım/lar varmıdır ?