Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Hocalarım Avrupadan Güçlü Ve Zayıf Takımlar Söyleyebilirmisiniz Lütfen Yalvarırım
-
10 takımlı liglerden kümede kalma hedefi bulunan hangi takımları önerirsiniz ?
-
Biliyorum Hocam Hangi Ülkeden Hangi Takımı Alsam Bilmediğim İçin Kararsız Kaldığım İçin Yazdım
Siz Hangi Ülkenin Takımlarını Önerirsiniz Bir Sürü Ülke Ve Bir Sürü Takım Var Ondan Karasız Kaldım
Bir Den Fazla Takım 100 veya 100 Takım Önermenizi İstedimElimde Denemek İstediğim Taktikler Var Onlar İÇİn Takım Arıyorum
-
Herkese hayırlı akşamlar.
Defansı ve hücumu eşit olan orta saha oyuncusu (95-95-95 misal) orta sahanın neresinde oynatılırsa daha doğru olur? (Defansif orta saha, ofansif orta saha,kanat, göbek vb.) -
Orta sahanin gobeginde oynatabilirsiniz.
-
Son güncellemelerden sonra büyük liglerde 25 yaş altı +90lık pek oyuncu kalmamış
-
Yeri burası mı bilmiyorum ama...
Yeni bir takım aldığınızda stadyum geliştirmesini nasıl yapıyorsunuz.
Ben lig çok kısaysa önce saha geliştiriyorum, uzun ise antrenman.
Sizce hangisi daha mantıklı. -
) yaş 17 malta ligi mosta
-
Merhaba @comfortablynumb1903 Benim kendi fikrim ilk önce saha geliştirmek ne kadar erken biterse okadar avantaj, bunun yanısıra antrenman sahası ilk önce geliştirince ilk aldığımız oyunculara bir etkisi yok genelde ilk oyuncuları sattığımız için ama ilk maçlarda saha avantajı güzel oluyor, tabi bu benim düşüncem iyi oyunlar
-
Saygılar yönetici arkadaşım.Kurucusu olduğum ligde maçlar sürekli olarak gece 1.30'da oynanıyor.Sabah da erken kalkmamız gerektiği için takımlarla ilgilenemiyoruz.Maçların daha erken oynanması için ne yapmamız lazım?
-
Arkadaşlar en çok menajer puanı getirecek lig ve takım önerisi yapabilir misiniz? Sadece ve sadece menajer puanı için oynicam ona göre tavsiye verirseniz sevinirim, iyi oyunlar..
-
@mrtgll33 dostum valla dediğin gibi yaptım İngiltere 2.lig'den Queens Park Rangers'i aldım 52 gün sürüyor diye hedefi 7 idi cünkü daha aşağı takımları ingilterede adam etmek zor diye ligin ilk haftası kim geldiyse önüme yendim hedefi 1 olan takimlar dahil hepsi istifa etti daha ilk haftalardan. millet istifa ede ede ligde kimse kalmadı 9 kişi kaldı ligin 44.günü su an 4850 mp puanim var.. kupa finalinede kaldım ve açık ara farkla birinciyim sadece 1 beraberlik 1 maglubiyetim var lig boyunca. Profilimden de bakabilirsin, yani demek istediğim uzun ligler aksine adamı yormaktan baska bir sey yapmiyor herkes istifa ediyor o kadar emek boşa gitmiş oluyor şu sistem çok sacma aslında ama işte ne yapcaksın.. bana bu 8 takımlı mı 10 takımlı mı olan liglerden önerirsen daha nacizane gecer dostum. kusura bakma kafanı da şişirdim böyle ama..