Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@mentos021 kullanılır. Güçlü takımlara karşı 442b kgv defans orta sabit forvet ortaya destek ile 1-0 ve 0-0 lık skor alırsınız. takımınız zayıf olsada. Zayıf ve denk takımlara karşı 442b bekler ileri orta saha ve forvet sabit durumunda farklı skor alabilirsiniz. huddersfield town takımı ile denedim. menajerli takımlara karşı man.city takımını 1-0 yendim. Crystal Palace takımınıda 6-1 yendim.
-
Oyuncuları hangi değerlere koyarsak daha iyi satılır?
Benim bulunduğum ligde 2 günde 1 kere ancak oyuncu satarken başkaları günde 2 3 kere oyuncu satiyor yüksek fiyatlara
Tamamen şans mi yoksa belirlediğimiz fiyatlar etkilimi ? -
20 yaş altı +80 orta saha önerir misiniz
-
-
Houssem Aouar (Fransa - Lyon)
Hücum: 84
Defans: 83
Ortasaha: 83
Değer: 12,30M -
Ryan Sessegnon (İngiltere 2. Lig - Fulham)
Hücum: 86
Defans: 80
Değer: 11,68M -
Lucas Tousart (Fransa - Lyon)
Hücum: 82
Defans: 89
Ortasaha: 85
Değer: 13,90M -
Kai Havertz (Almanya - Leverkusen)
Hücum: 85
Defans: 82
Değer: 12,44M -
Amine Harit (Almanya - Schalke 04)
Hücum: 87
Defans: 84
Ortasaha: 85
Değer: 13,90M
-
-
Arkadaşlar 76-90 arası Lafont ve Donnarumma hariç kaşiften çıkarabileceğim 20 yaş ve altı kaleci lazım acil var mı bilen alan gören
-
Oyuncu satmanın kolay yolu var mıdır?
Ben 3 gündür tek oyuncu satamazken başkaları her simulasyonda adam satmayi başarıyor üstelik değerinin 2.5 kati fiyata koyarak pahali fiyatlarda satıyorlar -
@coachh038 herhangi bir yöntemi yok maalesef ama sana tavsiyem genç oyuncuları satmaya çalış ve listede her zaman 4 oyuncun olsun bu senin şansını biraz daha artırır,ne kadar sürede satılacağı tamamen şansınıza kalıyor birazda bazen her similasyonda adam satarsınız bazen günlerce satılmadığı olur
-
4-3-3 b taktiğinde ortasahada hangi oyuncu tiplerini kullanmalıyım? Bu zamana kadar hep ortasahada 1 tane önlibero 2 tanede Niguez tarzı defansı hücumu eşit oyuncular kullandım. Bu taktikte yine önlibero ve diğer 2 ortasahayı Fekir gibi hücumu savunmasından 3-4 puan oyuncuları kullansam verim düşer mi?
-
20 yaş altı +80 gücünde forvet önerir misiniz ?
-
Beyler iyi menajer puanı kasacak takım (lig) öneriniz var mı ?
-
@ulassssir Oyun anlayışına ve çizgi taktiklerine bağlı olarak orta saha oyuncularını defansif, iki yönlü veya ofansif seçebilirsin. 4-3-3 dizilişi ofansif bir diziliş olduğundan oyun stilinin de öyle olduğunu varsayarak, 1 çift yönlü ve 2 ofansif oyuncuyu tercih edebilirsin. Ofansif oyunculardan daha fazla gol-asist katkısı alacaksın.
-
beyler pulisic kasiften nasıl getirebilir değerleri ne olmalı
-
-
@f-s-m-0-13 eyvallah hocam
-
Scout list yeniden devreye mi girdi?
-
@bayram-karakuş İos'ta ÜLKE ve LİG seçimi geldi.