Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@rljer7
Forvetler
Joao Pedro(18) => 75 [İngiltere Ligi]
Lincoln(19) => 75 [Brezilya Ligi]
Tete(20) => 74 [Ukrayna Ligi]Orta sahalar
Reinier(18) => 76 [İspanya Ligi]
Ramires(19) => 74 [İsviçre Ligi]
Evander(21)=> 75 [Danimarka Ligi]Defanslar
Rogerio(22)=> 75 [İtalya Ligi]
Emerson(21)=> 76 [İspanya Ligi)]
Leo Santos(21)=> 74 [Brezilya Ligi]https://tr.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes
Buradan takımlara ve oyuncu güçlerine bakabilirsiniz. -
@saitsait60 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Reinier(
Teşekkürler hocam
-
Almanya'da Bayern harici topçuları kaşif ile bulamıyor muyuz?
Sıkıntı mı var ben mi bulamıyorum? -
Hayır, sadece Bayern Münih'in oyuncularını getirebilirsiniz. Bunun sebebi lisans anlaşmasıdır.
-
Hakan Çalhanoğlu. Kanatlı Kullan taktiğinde güzel işler yapıyor.
Babel ve Coman kanatlı kullan taktiğinde beni batırdılar. -
Vinicius Junior
-
max 23 yaş ve yetenek olarak 75+ kaleci önerebilecek var mı?
-
@oguzztr_1 Ramsdale(21)=>75
Meret(23)=>79
Donnarumma(21)=>81 -
Arkadaşlar orta saha joan moutinho 103-103-103 nasıldır iş yapar mı?
Orta saha(bol asist) ve forvet(Santrafor ağırlıklımkanat da olur) önerileriniz var mı 85+ -
@EvilUce aslında oyunda ismin hiçbir önemi yok ama orta saha olarak F. de Jong'u önerebilirim. 85+ demişsiniz fakat Yves Bissouma'yı her aldığımda takımın asist yükünü çekiyor.Gücü 74 olması lazım,listeye daha iyi bir şekilde düşerse aklınızda bulunsun.
-
@saitsait60 teşekkürler
@EvilUce moutinho çift yönlü oynayan,benim genelde önliberoda oynattığım bir topçu,performansı güzel beğendim
orta saha-->Coutinho,Eriksen(85+) ofansif oyunlarda güzel.
forvet-->firmino(85+) baş tacıdır. -
Rayan Cherki var 16 yaşında 74 gucundeydi sanırım hucumcu orta saha iyi gelişir arkadaşlar alın lig başı.
Ayrıca 14 yaşındaki kaleci var . Soyadı Ochoa . Gücü 50 olmasına rağmen lig başı alıp sıkı geliştirirseniz lig sonuna doğru mükemmel oyuncu olur . Iyi oyunlar .
-
arkadaşlarla beraber bir lige gireceğiz. ilk 6-7 takımın kadro değeri yakın olan ve kadro değerlerinin çok düşük olmadığı aynı zamanda çok uzun olmayan bir lig tavsiyesi verebilirmisiniz
-
@Umut-ŞAHAN
Slovenya(10 takımlı)=> kadro değerleri düşük sayılır.Güney Kore(12 takımlı)=>Slovenya'ya göre kadro değerleri biraz daha iyi.
The Doerak League(12 takımlı)=> Tüm takımlar eşit güçte {96-97 milyon civarı}
-
rice etsem 85 üstü genç defans oyuncusu önerebilirmisniz
-
@Asaf-Bey_24 85 üstü pek defans oyuncusu olmadığı için genç olanlar da sınırlı.
87'lik Trent Arnold (21) ve yanlış hatırlamıyorsam 84'lük De ligt(20) var.Eğer genç sayarsanız bir de 24 yaşında Lucas Hernandez var.
-
teşekkürler
-
KENDİ LİGİMDE BAŞKA BİR TAKIMIN TRANSFERİ SATTIĞI OYUNCUYU TRANSFER LİSTESİNE TEKRAR GERİ DÜŞMEDEN NASIL GERİ GETİREBİLİRİM. YAKLAŞIK 7 GÜN ÖNCE SATILDI. İNGİLTERE LİGİ OYNUYORUM VE OYUNCUNUN nakliye LİGİNE SATILDIĞINI GÖRDÜM. BU OYUNCU HARY KANE! BU OYUNCUYU KAŞİF İLE ALMA ŞANSIM OLABİLİR Mİ?