Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@babuşthekıro Antreman sahan ne durumda ? Yüzde kaç etkiliyor o da söz konusu Wonderkid oyunculardan biridir 18 yaşında keşfedilen birisi sen 2 sene rötarlı bulmuşsun ama olsun daha genç
-
@babuşthekıro %25 dimi ? Onu da hesap et her zaman :hugging:
-
@babuşthekıro Kolay gelsin
-
avusturya liginde hedefi düşük ama gelişmeye açık bir takım önerisi bekliyorum
-
@Guerlain1903 Hedef 9 lar dan al birini farketmez
-
ried i alıp 451 kgv ile başlamayı düşünüyorum
-
@Guerlain1903 Avusturya liginde hedef 1 lerden iki tane mi var dikkat et ona, topyacağın mp için diyorum
-
@mrtgll33 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
@Guerlain1903 Avusturya liginde hedef 1 lerden iki tane mi var dikkat et ona, topyacağın mp için diyorum
Nasıl yani evet 2 adet var ama sırf görev yapmak için oynuyorum bu ligi yoksa gram sevmem
-
@Guerlain1903 görev içinse son haftalarda olan bir lige girin bence
-
Arkadaşkar transfer listesinde casemiro 25 yaşında orta saha özellikleri 100 105 100 onu mu alayım 3 forvetim var suarez 101 30 yaşında onu mu alayım
-
6 maç oynattım 1 gole katkı yaptı ve Liverpool'a sattım. 6 maçı saymazsak 10 maçta 13 gole katkı yapmış vefasız adam Yine de Rooney Rooney'dir yaşlıdır maşlıdır fakat iş yapar.
-
Arkadaşlar athletic bilbao da ki Laporte 93 defans 22 yaşında gelişmesi %50 den fazla alınır mı sizce
-
Forvet:Roberto Firminio yu hiç kadrosuna alıp aşırı gol attığına şahit olan menajer arkadaşımız varmıdır...En az 10 gol..
-
@GS_METECAN Ligimdeki Liverpool'da 18 gol atan var. Liverpool averajı + olupta en düşük olanların arasında iyi adamdır Firmino
-
@babuşthekıro Vay be...Demekki bende atamıyor hocam bu adam...Yada oynatmasını bilmiyoruz... Hangi takıma aldıysam, ne kadar şut çektiyse gol yolunda sıkıntı yaşadık.Atamıyor adam golü bi türlü..
-
Konu çok cansız .. hatta forum cansız hiç kimse yok.Böyle değildi eskiden..