Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Görevler kısmı için tavsiyeleriniz nelerdir, frikiği kornerler vs vs. neye göre seçiyorsunuz. Bu konuda en iyi verimi nasıl alıyorsunuz?
-
@bozkurtburaq kaptan en yaşlı
Penaltıcı en yüksek gene sahip forvet
Serbestçi en yüksek hücuma sahip ortasaha
Kornerci en düşük hücuma sahip ortasaha -
4-3-3 dizilişine uygun 85+ güçte genç kanat forvet önerebilir misiniz?
-
@filozofmeto kaç yaş altı olucak 24 yaş olurmu
-
@yersen_6 olur 30 dan küçük olsunda yeter ki performans göstersin.
-
@filozofmeto mabappe
Fransız
22 yaşında
Oynadığı Lig :fransa
85+
Bunları ararsan çıkarSonra Neymar var
yetenek: 85+
millet: brezilya
lig: fransa
Bunlar belki işine yarar -
Şu anda 10. Haftadayız onları çoktan kapmışlar ben şeyi merak ediyorum bu zamana kadar maksimum 55-60m fiyatına bilgisayara oyuncu satıldı şimdi takımlarda yavaştan 50m değerinde oyuncular var bunları mesela ileri ki zamanlarda bilgisayara 75-100m fiyatına satabiliyor muyuz? Daha şahit olmadım o yüzden merak ettim.
-
İngiltere liginde oynuyorum man city deki Sterling satıldı ben almak istiyorum kaşiften getirmek için satıldığı ligi mi seçeceğim?
-
@filozofmeto bence biraz zor çünkü onların sadece maç günü geliri var ve onların o teklifi verebilmesi için o kadar parası olması gerekir ama 10. Haftada bilgisayarın eline 50-60 m gelmesinde dikkatimi çekti o transferi yapanın büyük ihtimalle önceden Bi menajeri vardı ve o birkaç oyuncu sattığından eline biraz para geçmiştir sonra formundan memnun olmayıp istifa etmiştir
-
@filozofmeto said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
İngiltere liginde oynuyorum man city deki Sterling satıldı ben almak istiyorum kaşiften getirmek için satıldığı ligi mi seçeceğim?
Millet:İngiliz
Güç :85+
Pozisyon:Forvet
Böyle girersen o ligte yoksa ve ya başkasının kaşifinde yoksa gelir bence -
@yersen_6 valla bende anlamadım başka lige transfer oldu 55m sattı menajer.
-
@filozofmeto son değere satın alır başka ligten ben şey sandım sizin ligdeki computer teklif yollayıp satın aldı sandım 50 milyonluk oyuncuyu 125 milyona bile başka ligteki takıma satarsın ama hemende satılabilir bir kaç gün beklemede gerekebilir biraz şans işi ama satarsın onda sıkıntı yok sizin ligteki Bi takım aldıysa şüphe verici
-
@yersen_6 Evet Bizim ligdeki computer almadı başka ligdeki computer aldı computerın şimdiye kadar max 55m fiyata oyuncu aldigini gördüm bende şimdi değeri 40m oyuncular var ben onları 50-75m arasına listeye ekliyim umarım satılır ligde artık ucuz adam kalmadı en az 40-50m gerek oluyor
-
brezilyalı 80 üstü ucuz futbolcular önerebilirmisiniz
-
@k0zm0polit hangi pozisyon kaç yaş arası ve 80 üstü oyuncunun ucuz olması zor
-
@nemir1903 joao felix bence
-
@yersen_6
pozisyon ortasaha veya stoper (stoper öncelik)
fiyat sıkıntı değil artık
yaş ise deneyimli başı ve genç olursa iyi olur (<24 ve 28 yaş aralığı olursa çok iyi olur -
@k0zm0polit
Lodi Brezilya milli takımında oynuyor büyük ihtimalle oyunda Brezilyalı
22 yaş
83 gen
Brezilyalı
İspanyada oynuyor
Başka istiyor musun -
@yersen_6 sağol teşekkürler