Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Bazı öneriler,
Takımınızı tamamen genç bir kadrodan oluşturmayın. Kadro kısmında ipucu bölümünde yaş ortalamasının takım üzerinde etkisi olduğu açıkça belirtilmiştir.
2)Tek bir mevkide yıldız transferler yapıp diğer mevkilere düşük adamlarla oynamayın.
Örn. Forvet hattınızda 2 adet 95 overall oyuncunuz varsa, savunma ve orta sahayı da 95 civarında tutmaya calısın.
3)Küçük takımsanız hazırlık döneminde ilk olarak SAHA AVANTAJI elde edip iyi puanlar toplamak için stadyumunuzu geliştirin.
4)Transferlerinizi ve kadronuzu her sisteme uyum sağlayabilecek şekilde oluşturun. Rakipten rakibe taktik değişikliği yapmak size + sağlayacaktır.
Pas-Mentalite- Baskı dengelerini bilmeden çok fazla yüksek veya çok fazla düşük yapmayın, deneyerek sonuç aldığınız şekilde ayarlayın.
6)Oyunda sağ-sol ayrımı yoktur, sağ mevkide oynayan oyuncu sol mevkide de oynayabilir.
Aklıma gelenler şu anlık bunlardı.Gelmeye devam ettikçe yeni başlayan arkadaşlara ve bilmeyenlere yardımcı olmaya çalışacağım. -
beyler yaş faktörü çok mu önemli bu oyunda misal 'managers' takımını aldım bilenler bilir ligin en güçlü kadrosuna sahip takım bana en yakın takımdan 100-150m daha yüksek kadro değerim öyle düşünün fakat takımın hepsi 36 yaşında neyse diğer slotlarımda uygulayıp 4-5 attığım taktiği burda uyguluyorum ve anca 1-0 2-1 gibi skorlarla galip gelebiliyorum bunu yaşa bağlayabilir miyiz hani futbolcular çok çabuk yoruluyor maçın sonlarına doğru pres vs. yapamıyor gibi
-
Merhaba 4-4-2 b taktiğinde forvet oyuncularını pivot mu yoksa def gücü yüksek oyunculardan mı seçmeliyiz?
Aynı şekilde 4-4-2 a taktiginde de forvetleri nasıl secmeliyiz. -
@acedia7 merhaba,
buradaki konudan yardım alabilirsin: OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar sizce hangi futbolcu daha çok gol atar ? -
Merhabalar, Almanya ve Fransa ligi için hedefi düşük, kadrosu geliştirilebilir ilk 5'e oynayabilecek takım önerileri alabilir miyim? Hedef en az 7.lik olsun lütfen
-
@sametozdarıcı Hepsi santrafor oyuncuları, kanatta oynatırsan verim alman daha zorlaşır. Elbette kesin bir şey demek güç fakat ratingi itibariyle Icardi'nın daha fazla gol bulacağı kanaatindeyim.
-
@interstate almanya'da hamburgla kupa + şampiyonluk yaptım. hedef 15'di mp 6400
-
merhabalar
Ligde aktif menejer bir arkadaşa oyuncu satmak istiyorum
illagel olmaması için ne yapmam gerekiyor son hesabım kapatılmasın -
@35pasha1925 iyi bir değere satarsan sorun olmaz. En az %40 karlı satmanı öneririm.
-
Herkese merhaba arkadaşlar. Mbappe'yi nerede oynatmalıyım? Forvet ortasında mı yoksa kenarlarda sol kanat veya sağ kanatta mı? En iyi verimi nerede alabilirim? Dikkatiniz için teşekkür ederim.
-
@muradmammad95 Mbappe Önceden Ofansifti Ben 4-3-3 Te ortada oynatıyordum ama şimdi kanat oyuncusu olabilir eğer kanat oyuncuysa sağda veya solda oynatabilirsin kanat oyuncusu olup olmadığını şöyle anlayabilirsin. Defans gücü 30 üzeri ise kanat oyuncusudur 30 altı ise santrafordur
-
@bekirsezgings Evet sanırım kanat olmuş, ben onu ortada oynatmak için almıştım çünkü hep ortada oynuyordu, ki zaten adamın gerçek hayattaki baş mevkisi de forvet orta, neden böyle bir değişiklik yapıldı anlamadım doğrusu
-
@muradmammad95 gerçek mevkisi sağ kanat orta değil
-
@bekirsezgings Geçen hafta transfermarkt'a baktığımda santrafor gözüküyordu. Şu an dediğin gibi orada da sağ kanat gösterilmiş. Neyse artık. Cevap için teşekkürler
-
-
@35pasha1925 Ligdeki menajerlere oyuncu satmak yasak değil ki, eğer sen devamlı olarak oyuncuları değerinden çok aşağı fiyatlara satarsan ve ligindeki diğer menajerler seni şikayet ederse, yasaklanırsın. Zaten yasaklanma sebebin çoklu hesap olarak yazılacaktır bir hesaptan diğer hesaba oyuncu aktardığın düşünülecektir, oyuncularını değerinden aşağı fiyatlara satmazsan başına hiçbir şey gelmez, tabii çoklu hesap kullandığın anlaşılırsa iş başka
-
Genç alıp yetiştirenler için Oleksandr Zinchenko adlı oyuncuyu öneririm.Hem ucuz hem de 3.seviye antrenman sahası ile kısa sürede 90 üstü oluyor. Kaşifçilere duyurulur